Neler Yeni

Yardım itopyadan pc dışında bir şeyler almak

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
itopyadan hazır sistem dışında (gamepad,klavye,kulaklık etc.) alınır mı bir sıkıntı çıkar mı çıkarsa iade konusunda yardımcı olurlar mı ?

johndoe

80+
Fiziksel ve Internet'den tekli parça alışverişi yaptım, Internet'den alış sorun olmaz fakat iadenin ne bela olabilecegini düşünebiliyorum malum İtopya'da bir kasa almak için 45 dk bekliyorsunuz (adam bir arkaya gidiyor hiç dönmüyor), ve magaza ister dolu ister boş olsun yüzünüze bakan yok.

TRnmss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Atahan Koksal
İlgilendiği Kategoriler
R6-Forza-Fotoğrafçılık-Lego
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiziksel ve Internet'den tekli parça alışverişi yaptım, Internet'den alış sorun olmaz fakat iadenin ne bela olabilecegini düşünebiliyorum malum İtopya'da bir kasa almak için 45 dk bekliyorsunuz (adam bir arkaya gidiyor hiç dönmüyor), ve magaza ister dolu ister boş olsun yüzünüze bakan yok.
internetten alacağım hazır sistemi daha önce gidip almıştım
sıkıntı çıkmamıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

internetten alınca kargoda bir sıkıntı çıkıyor mu
bozuk çıkma falan yok değil mi

Top Bottom