hayaller ah hayallerbir şey sorucam vatanda da indirimler olacak mı
Cem Özkan - Olmayacak Bir Hayal (Official Video) - YouTube
hayaller ah hayallerbir şey sorucam vatanda da indirimler olacak mı
psu 80+ ve kaliteli nesi kalitesiz? kasa da konular açılmış ve güzel bir kasaA400 kronik değil ama genel olarak problem çıkaran bir SSD. Çoğu kişi okuma/yazma hızlarından memnun değil
Topladığınız sistemde de PSU iyi değil. Kasada da çok ucuza kaçılmış. MAG FORGE 100R baya ucuz şuan o tercih edilebilir.
Kasa kötü demedim. Çok ucuza kaçılmış dedim.psu 80+ ve kaliteli nesi kalitesiz? kasa da konular açılmış ve güzel bir kasa
biliyorum ama zalman kaliteli psular yapan marka 80+ ta artısıKasa kötü demedim. Çok ucuza kaçılmış dedim.
80+ sertifikası olması o PSU'yu güzel yapmaz. PowerBoost'un, Rampage'nin bir sürü 80+ sertifikalı PSU'su var. Tek bakman gereken şey sertifikası değil. MegaMax iyi bir model değil, iyi olan GigaMax modeli.
Her şey 80+ sertifikası ile mi belirleniyor ? birde ürünleri markalara göre değerlendirme bir ürün markası iyi diye kaliteli olmuyorpsu 80+ ve kaliteli nesi kalitesiz? kasa da konular açılmış ve güzel bir kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:
psu zaten zalman ve kaliteli bir marka
Her şey 80+ sertifikası ile mi belirleniyor ? birde ürünleri markalara göre değerlendirme bir ürün markası iyi diye kaliteli olmuyor
Öyle olsaydı 80+ gold power boost önerirdim
biliyorum ama zalman kaliteli psular yapan marka 80+ ta artısı
Her markanın, her ürünü iyi değil.biliyorum ama zalman kaliteli psular yapan marka 80+ ta artısı
PowerBoost'un da her ürünü kötü değil. İyi PSU'ları var.Öyle olsaydı 80+ gold power boost önerirdim
Zaten PowerBoost un rage modelleri sama forzanın birebir aynısı KeremMm diyordu o yüzden otomatikman tier b bir psu oluyorÖyle olsaydı 80+ gold power boost önerirdim
1000w ve üzeri veya kaliteli olan psuları kendileri yapmıyorlar zatenHer markanın, her ürünü iyi değil.
PowerBoost'un da her ürünü kötü değil. İyi PSU'ları var.
Mesela Glacier.
750W modelleri de var, onlar da kaliteli.1000w ve üzerindeki psuları kendileri yapmıyorlar zaten
Hepsi değil750W modelleri de var, onlar da kaliteli.
Hepsi değil zaten. Dediğim gibi Rage ve Glacier modelleri güzel modeller.Hepsi değil
hocam msi b450m-a pro nasıl sence