Neler Yeni

Itopyadan ürün alınır mı??

Livaković

80+ Silver
Selamünaleyküm beyler hemem konuya girmek istiyorum yaklaşık 2 aydır bilgisayar toplamaya calisiyorum evet yanlış duymadınız 2 aylık bu süreçte gaming gen İncehesap vatan bu üc firmayla uğraştım vatandan 10 larca ürün aldım şakasız hepsi kullanılmiş vaziyette geldi incehesapında aynı gaming geninde aynı ulan diyorum bendemi bir problem var ürünlere bakıyorum ambalajları yırtık güvenlik bandrolleri aşınmış hiç 0 ürün gelmiyor yaşadığım şehir gereğide görme imkanım yok görsen kutuyu açtırmıyotlar uzun lafın kısası dürüst esnaf kalmadımı arkadaşlar? Şuanda tek deneyimlemediğim itopya sinerji amazon ve mediamarkr kaldı sinerji diyor ben iade almam hiç güven vermedi amazon amazondan herşeyi keşke alsam ama adamlar satmıyor bazılarına mediamarkt desen onlar ayrı bir durumda alırız almayıs hepsi farklı konuşuyor itopya bir itopya kaldı mağazalarına gitmeyi düşünüyorum bana hangi firmayı öneririsiniz dostlar 0 diyipte daha adam gibi 0 ürün satanı ben göremedim.

Ysuflix

80+ Gold
alınır itopya iyidir

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,697
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Selamünaleyküm beyler hemem konuya girmek istiyorum yaklaşık 2 aydır bilgisayar toplamaya calisiyorum evet yanlış duymadınız 2 aylık bu süreçte gaming gen İncehesap vatan bu üc firmayla uğraştım vatandan 10 larca ürün aldım şakasız hepsi kullanılmiş vaziyette geldi incehesapında aynı gaming geninde aynı ulan diyorum bendemi bir problem var ürünlere bakıyorum ambalajları yırtık güvenlik bandrolleri aşınmış hiç 0 ürün gelmiyor yaşadığım şehir gereğide görme imkanım yok görsen kutuyu açtırmıyotlar uzun lafın kısası dürüst esnaf kalmadımı arkadaşlar? Şuanda tek deneyimlemediğim itopya sinerji amazon ve mediamarkr kaldı sinerji diyor ben iade almam hiç güven vermedi amazon amazondan herşeyi keşke alsam ama adamlar satmıyor bazılarına mediamarkt desen onlar ayrı bir durumda alırız almayıs hepsi farklı konuşuyor itopya bir itopya kaldı mağazalarına gitmeyi düşünüyorum bana hangi firmayı öneririsiniz dostlar 0 diyipte daha adam gibi 0 ürün satanı ben göremedim.

Saydığın firmalardan defalarca alışveriş yapmışımdır hiçbirinde böyle bir sorun yaşamadım hocam. İtopyada'da yaşamadım keza böyle bir olay.

Livaković

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konu içeriğini pek okuyamadım ama başlığa göre cevaplarsam fiyatı uygunsa alınabilir bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Inventus firmasından alışveriş yapmayı düşünüyorum en ucuz onlar satıyor ve müşteri hizmetleri çok ilgili geldi gözümr

WhoCares

80+ Gold
kurumsal firmalarin müşteri hizmetlerinden anlarsınız zaten satış sonrası hizmetlerini ve size verebilecekleri hizmetleri ona göre karar verirsiniz :kekw:

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,697
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Inventus firmasından alışveriş yapmayı düşünüyorum en ucuz onlar satıyor ve müşteri hizmetleri çok ilgili geldi gözümr
Onlar da iyidir. Geçen ay Peerless Assasin almıştım 2 güne elime ulaşmıştı sorunsuz.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Metehan
İlk kez bu tarz bir durumla karşılaşan birine şahit oluyorum. Hepsinden alışveriş yapmışımdır. Hiç böyle bi durumla karşılaşmadım.

Livaković

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk kez bu tarz bir durumla karşılaşan birine şahit oluyorum. Hepsinden alışveriş yapmışımdır. Hiç böyle bi durumla karşılaşmadım.
Hocam techonopatı açın bakın en çok şikayet bu 3 firmada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsiburadadan direkt kendisinde alayım diyorsun oda hüsran alttaki konuya bakın yurtdışından alsan garantisi yok inventusu bi deneyimleyelim bakalım

Son düzenleme:
Top Bottom