Neler Yeni

İtopyadan verdiğim sipariş evreleri gözükmüyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
cihangir ekinci
Merhaba.Yorumlara ve konulara bakıyorum 26 ve 27 sinde kasa toplayıp sipariş veren kişilerin kargoları bu gün kargoya verilmiş bende 26 sında sipariş vermiştim fakat bende hala ses yok.Ve de gün içinde takip ederken bi anda diğer sipariş evreleri kayboldu sizde de bu sorun varmı acaba.Bende sadece siparişiniz alındı olarak gözüküyor

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.9 KB · Hit: 54
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Merhaba.Yorumlara ve konulara bakıyorum 26 ve 27 sinde kasa toplayıp sipariş veren kişilerin kargoları bu gün kargoya verilmiş bende 26 sında sipariş vermiştim fakat bende hala ses yok.Ve de gün içinde takip ederken bi anda diğer sipariş evreleri kayboldu sizde de bu sorun varmı acaba.Bende sadece siparişiniz alındı olarak gözüküyor
Diğer sipariş evreleri bende de kayboldu sistemde bir bug olabilir veya kendileri kapatmislardir.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Konu başlığını detaylandırın lütfen! İtopya'yı arayarak siparişinizin durumu hakkında bilgi alın. Tavsiyem çağrı merkezinin ilk açıldığı saat 9'da aramanız. Çağrı merkezinde aşırı yoğunluk var ulaşamayabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
siz ne zaman sipariş vermiştiniz acaba
Ben hazır sistem sipariş vermedim, pazartesi sabahı boş kasa siparişi verdim. Bekliyorum durumu anladığım kadarıyla Max 7 iş günü sürecek kargoya verilmesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
cihangir ekinci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu başlığını detaylandırın lütfen! İtopya'yı arayarak siparişinizin durumu hakkında bilgi alın. Tavsiyem çağrı merkezinin ilk açıldığı saat 9'da aramanız. Çağrı merkezinde aşırı yoğunluk var ulaşamayabilirsiniz.
6 7 kez aradım 1 saat dolduğu için kapandı.Dediğiniz şey aklıma geldi benimde yarın erkenden arayacağım onalrı

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
6 7 kez aradım 1 saat dolduğu için kapandı.Dediğiniz şey aklıma geldi benimde yarın erkenden arayacağım onalrı
Sizin siparişiniz bugün 6 iş gününü doldurmuş. Bence yarın akşama kadar bekleyin gene verilmezse cuma sabahı arayıp görüşün.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Max 2 haftaya gelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
cihangir ekinci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Max 2 haftaya gelir.
tamam sıkıtn ıyok beklerim ben ama benden 1 gün sonra sipariş veren kişini de aynı gün sipariş verebn kişinin de kargosu benden önce veriliyor bunu anlamadım ben

byzoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Özdemir Poyraz
Benim arkadaşıma da 6 iş günü içinde gelir demişlerdi 6. gün gelmedikten sonra İtopya'yı arayıp şikayette bulundu, ardından acil teslimat kaydı açtılar ve ertesi gün geldi. Bu kargo takip sitesinden de içinizin rahat etmesi için size verilen takip numarasını girip takip edebilirsiniz.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,878
İsim
Eren Yeager
Dostuum açtığım konuya mesaj yazdin ama başını okumamissin o evreler kargoya verilince guncelleniyor rahat olabilirsin 😂🙏

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Montaj aşamasında olması gerek

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
cihangir ekinci
Dostuum açtığım konuya mesaj yazdin ama başını okumamissin o evreler kargoya verilince guncelleniyor rahat olabilirsin 😂🙏
bilyiorum da normalde ilerlemese bile tüm evreler gözüküyordu sonradan gidip böyle gözükünce iptal mi oldu diye merak ettim ondan sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Montaj aşamasında olması gerek
siparişimin 7 iş günü dolmuş olmasına rağmen bu gün de karogya verilmedi... yarın arayacğım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,061
Üyeler
167,776
Son üye
Pcbağımlısi
Top Bottom