Black Friday ne zaman hocam?black friday öncesi, indirim zanneden garibanı yolma partisi
Black Friday ne zaman hocam?black friday öncesi, indirim zanneden garibanı yolma partisi
örnek var mıdır hocam monitör bakıyorum
25kasım olması lazımBlack Friday ne zaman hocam?
şu beyaz logitech den güzel ses çıkıyor tavsiye edilirITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Logitech Z-120 1+1 Hoparlör| ITOPYA.COM
Logitech Z-120 1+1 Hoparlör en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 980-000513 ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
bunlar var
25 KasımBlack Friday ne zaman hocam?
sitenin çökmesini zaten geçtim, enteresan kısım sahibin, ama aynı web sitesindeki sistem ne hikmetse sen ben bizim oğlana yanıt veremiyor verse bile 3600mhz'lik ram kalmadı 3200mhz'lik rame 300 küsür tl bayıl diyor, hadi onada okey diyorsun sepete atıyorsun bu seferde stok bitmiş oluyor. şuanki enfsane kasım değil garip kasım diyeceğim buna bildiğin indirim değil bindirim var. bu ne iş @itopya.com- Olay zamanı nerdeydin?
+ Çöküyordum.
- Olay saatini nerden biliyorsun?
+ Ben hep çökerim
düzeltme***sitenin çökmesini zaten geçtim, enteresan kısım sahibindende denk geldim bi alsatçı mı dükkan mı artık her kimse bütün youtuber influencerların kampanyalı ucuz çıksan sistemlerini rahatlıkla satın alabiliyor ama aynı web sitesindeki sistem ne hikmetse sen ben bizim oğlana yanıt veremiyor verse bile 3600mhz'lik ram kalmadı 3200mhz'lik rame 300 küsür TL bayıl diyor, hadi onada okey diyorsun sepete atıyorsun bu seferde stok bitmiş oluyor. şuanki enfsane kasım değil garip kasım diyeceğim buna bildiğin indirim değil bindirim var. bu ne işsitenin çökmesini zaten geçtim, enteresan kısım sahibin, ama aynı web sitesindeki sistem ne hikmetse sen ben bizim oğlana yanıt veremiyor verse bile 3600mhz'lik ram kalmadı 3200mhz'lik rame 300 küsür TL bayıl diyor, hadi onada okey diyorsun sepete atıyorsun bu seferde stok bitmiş oluyor. şuanki enfsane kasım değil garip kasım diyeceğim buna bildiğin indirim değil bindirim var. bu ne iş @itopya.com