Neler Yeni

İTOPYA'nın İlk Vukatları Bu Değil

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Sözde pandemiden dolayı kargoya veriliş 5-7 iş günü falan filan. Şimdi size 2 tane farklı tarihli alışverişim hakkında bilgi vereceğim ki İtopya'nın ilk defa böyle yavaş olmadığını anlayın.

mouse1.png Mouse sipariş tarihi 23/01/2020 saat 13:31...

ups1.png İtopya'nın kargoya verişi 27/01/2020 saat 17:27... Bana ulaşması 29/01/2020..

Ürünün bana ulaşması tam 6 gün sürmüş. Ki alt tarafı bir mouse montaj falan da yok he. Bugün hangi internet sitesinden sipariş verirseniz verin öğleden önce verilen siparişler aynı gün kargolanıyor.

Örnek:

hb.png

Bugün saat 14:08'de verdiğim siparişim kargolandı ve yola çıktı. Muhtemelen yarın elimde olacak.

Diğer İtopya üzerinden verdiğim sipariş 06/2019 yılına ait olduğu için UPS kargo verisini silmiş ve sistemde kargo bilgisi gözükmüyor. Verdiğim kulaklık siparişi tam 7 günde gelmişti aynı şekilde.

Şimdi diyebilirsiniz sipariş verme, kullanma o zaman diye. Kullanmayacaktım ta ki DA-3 gelene kadar . DA-3 gibi bi sistem bence Utopya gibi kalitesiz ve tamamen kurumsallığa zıt bir şirketle piyasaya sürülmemesi gerekiyordu. Müşteri hizmetleri, çalışan sayıları ve stok açısından tamamen rezalet bir firma. Umarım DA-4,5,6,7 daha düzgün ve müşteri memnuniyeti sağlayan bir platformla çıkar.

• Beğen
Reaksiyonlar: xaki
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
burak gümrükçü
da-3 sistemini aldım salı günü sipariş verdim ' bugün ayı 15'i oldu hala kargoya verilmedi bekliyorum bende

bu arada aynı klavyeden bende almayı düşünüyorum :)

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Sözde pandemiden dolayı kargoya veriliş 5-7 iş günü falan filan. Şimdi size 2 tane farklı tarihli alışverişim hakkında bilgi vereceğim ki İtopya'nın ilk defa böyle yavaş olmadığını anlayın.

Alıntıyı görüntüle Mouse sipariş tarihi 23/01/2020 saat 13:31...

Alıntıyı görüntüle İtopya'nın kargoya verişi 27/01/2020 saat 17:27... Bana ulaşması 29/01/2020..

Ürünün bana ulaşması tam 6 gün sürmüş. Ki alt tarafı bir mouse montaj falan da yok he. Bugün hangi internet sitesinden sipariş verirseniz verin öğleden önce verilen siparişler aynı gün kargolanıyor.

Örnek:

Alıntıyı görüntüle

Bugün saat 14:08'de verdiğim siparişim kargolandı ve yola çıktı. Muhtemelen yarın elimde olacak.

Diğer İtopya üzerinden verdiğim sipariş 06/2019 yılına ait olduğu için UPS kargo verisini silmiş ve sistemde kargo bilgisi gözükmüyor. Verdiğim kulaklık siparişi tam 7 günde gelmişti aynı şekilde.

Şimdi diyebilirsiniz sipariş verme, kullanma o zaman diye. Kullanmayacaktım ta ki DA-3 gelene kadar . DA-3 gibi bi sistem bence Utopya gibi kalitesiz ve tamamen kurumsallığa zıt bir şirketle piyasaya sürülmemesi gerekiyordu. Müşteri hizmetleri, çalışan sayıları ve stok açısından tamamen rezalet bir firma. Umarım DA-4,5,6,7 daha düzgün ve müşteri memnuniyeti sağlayan bir platformla çıkar.
Yok hocam yok. Kaç kere konu açtım. Birçok kişi de benimle aynı fikirdeydi. Fakat Abdullah abi yine da 3 ü itopyada çıkardı.
Tamam daha ucuza gelmiş olabilir de. Müşteri memnuniyeti ve kargo karı çöp olduğu sürece ucuz olması birşeyi değiştirmez.

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Arkadaşlar sisteminizi en uygun fiyatı veren firmalardan tek tek kendiniz toplayın her zaman daha ucuza gelir, her zaman daha kaliteli parçalar seçebilir hemde böyle kargo dertleriyle boğuşmazsınız.

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
da-3 sistemini aldım salı günü sipariş verdim ' bugün ayı 15'i oldu hala kargoya verilmedi bekliyorum bende

bu arada aynı klavyeden bende almayı düşünüyorum :)

Hocam gelsin 1-2 gün kullanayım konu açar deneyimlerimi aktarırım.

Yok hocam yok. Kaç kere konu açtım. Birçok kişi de benimle aynı fikirdeydi. Fakat Abdullah abi yine da 3 ü itopyada çıkardı.
Tamam daha ucuza gelmiş olabilir de. Müşteri memnuniyeti ve kargoları çöp olduğu sürece ucuz olması birşeyi değiştirmez.

Adamlar reklam dışında başka hiçbir şeye bütçe ayırmamış sanırsam. Ne müşteri hizmetlerine, ne montaj vb. şeyler için çalışan elemenalara. Bugün aradım müşteri hizmetlerini 27. sıradasınız dedi 😂 😂 Günde binlerce TL ciro yapıyosun ama verdiğin hizmet 0.

Şans bana Klavye,Mouse, kulaklığım, pad im 2 günde geldi.

Hocam mübarek bir insansın sen. Açıklaması yok.

Arkadaşlar sisteminizi en uygun fiyatı veren firmalardan tek tek kendiniz toplayın her zaman daha ucuza gelir, her zaman daha kaliteli parçalar seçebilir hemde böyle kargo dertleriyle boğuşmazsınız.

DA serileri çıktığı zaman daha ucuzunu bulamazsın hocam. Bu parçalarla toplamak istesen minimum 400-500 lira daha pahalısı oluyor. o da minimum.

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu
Benim monitör siparişimi aynı gün kargoya vermişti İtopya. Aynı şekilde UPS de ertesi gün kargomu getirdi. Bazen içinden çıkılmaz dertler açıyorlar insanın başına bazen böyle iyi hizmet veriyorlar. Gerçekten garip alıcı ne yapacağını şaşırıyor.

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim monitör siparişimi aynı gün kargoya vermişti İtopya. Aynı şekilde UPS de ertesi gün kargomu getirdi. Bazen içinden çıkılmaz dertler açıyorlar insanın başına bazen böyle iyi hizmet veriyorlar. Gerçekten garip alıcı ne yapacağını şaşırıyor.

Senin de kasa olayına üzüldüm inşallah bu hafta içi gelir.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,603
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Burda 200 lira daha fazla verip Sinerji mi yoksa 200 lira daha az verip 2 hafta süren kargoyla itopya mı diye sorsalar insanların %90 200 lira az vermeyi seçer. hiç ağlamayın bence. Sistem dışında klavye,mouse gibi şeylerin kargosu konusunda gerçekten kötü ama ona lafım yok.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
haro
Öyle bir dünya yok işte. 5600 tl ye donanım arşivi sistem 2 aldık. O zamanki dolar kurunda en az 6200 tl ye gelirdi aynı parçaları indirimde tek tek toplasak. Hem de zamanımız gidecek indirim bekle anam bekle ölme eşşegim ölme yani. 1 ay 2 ay belki ugraşacagına direk tek seferde parasını verip hazır sistem almak daha mantıklı. Hem de hem 1-2 ay belki indirimlerde sürüneceksin hemde 500 tl fazladan toplamış olacaksın tam amele işi.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bence şans işi benim alışverişlerim de zamanında kargolandı 1 2 günde

Erol Aksu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Erol Aksu

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Burda 200 lira daha fazla verip Sinerji mi yoksa 200 lira daha az verip 2 hafta süren kargoyla itopya mı diye sorsalar insanların %90 200 lira az vermeyi seçer. hiç ağlamayın bence. Sistem dışında klavye,mouse gibi şeylerin kargosu konusunda gerçekten kötü ama ona lafım yok.

1- Ağlamıyorum
2- 200 lira değil minimum 600 lira fazla vermen lazım benzer özellikleri yakalamak için. Sinerjinin SSD nvme değil düz ssd. Okuma-Yazma arasında 2*2.5 kat fark var.

Top Bottom