Neler Yeni

İtopya'nın rezalet hazır sistem fiyatları

yakupk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Yakup Furkan Kuru
Merhaba, VULCAN-4080SUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D / GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC 16GB / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar – Star Wars Outlaws Hediyeli

linkte gördüğünüz sistemi İtopya da toplamaya çalışsam 95 bin Türk lirasından aşağı hiç yok! Ben Gaming gen de ki sistemin aşağı yukarı aynısının sıvı soğutmalısını ve 4070 Ti süperlisini aynı fiyata getiriyordum sonra fark ettim ki Gaming gen aynı fiyata 4080 Super 16 GB veriyor yedikleri rızıklar boğazlarından kolay geçsin!

Muhataplar olarak bu "İtopya" firmasından bir süre alışveriş yapmamalıyız diye düşünüyorum. Tüketiciye bu kadar yüksekten fiyat vermek akıl kârı değil.

Bu arada ilk defa bilgisayar toplama düşüncesine giriştim. Bilgi sahibi olmama donanım arşivi forum da ki arkadaşlar sağ olsunlar çokça fikir verdiler. Belki de hayatımı kurtardılar :ROFLMAO:

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
LEVENT KILIÇ
Bu forumda çok şey öğrendim fakat hâlâ bir şey alırken buraya danışıyorum. Çok bilgili ve yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar var sağolsunlar. Forumun kıymetini bilmek lazım🙂

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Utku Çetin
Bu forumda çok şey öğrendim fakat hâlâ bir şey alırken buraya danışıyorum. Çok bilgili ve yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar var sağolsunlar. Forumun kıymetini bilmek lazım🙂
hiç bir şey bilmeyip kendi malını,sahip olduğu şeyleri savunan da çok

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
LEVENT KILIÇ
hiç bir şey bilmeyip kendi malını,sahip olduğu şeyleri savunan da çok
Evet öyle, zorbalayan,moral bozan en ufak yanlışlara dahi acımasız olanlar var. Pozitif taraftan bakmak lazım diğer kesimi çok dikkate almadan.

Top Bottom