Çözüldü✓ İtopya'ya teşekkürlerimle

DracheN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,444
Arkadaşlar bildiğiniz üzere İtopya üzerinden MSI MAG 251RX model monitör satın almıştım. 1 ölü piksel çıkmıştı :https://forum.donanimarsivi.com/konu/1-oelue-pikselli-monitoerde-hakli-cikar-miyim.622153/

Ürünü kargoyla göndermiştim, ürün ellerine ulaştıkları ilk gün ürünümün değişimini onayladılar. Gerçekten şaşırmıştım, çünkü genelde İtopya bu konularda pek çözümcü davranmıyor diye bir ön yargım vardı. 2. kez sıfır kapalı kutu ürün tarafıma ulaştı, baktığımda bu sefer 2 ölü pikselle karşılaştım. Tekrar gönderdim ve tekrar değişimi onayladılar. Ali bey benimle konuşan kişiydi. Gerçekten o kadar çözümcü ve sıcakkanlı bir insan ki ona özellikle teşekkür ediyorum. Bugün 3. kez sıfır kapalı kutu monitörümü açtım ve 0 ölü piksel, 0 sorun. İtopya'ya karşı ön yargım yok olduğu gibi kesinlikle artık alışverişlerde tercih edeceğim ilk firmalardan olacak. Normal şartlarda MSI'ın 3 ölü piksel değişim & iade kuralı bulunmasına rağmen hiç uğraştırmadan bu kadar hızlı reaksiyon vermeleri beni çok çok memnun etti, bunu sizinle paylaşmak istedim. Artık Vatan RTX 2060 MSI kasamla MSI monitörümü sorunsuz bir şekilde kullanıyorum, tüm üyelerimizin hayalindeki sistemleri alması dileğiyle iyi forumlar. :)

İtopya candır. bana göre piyasanın en iyisidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,645
Üyeler
187,366
Son üye
hellu77
Geri