Neler Yeni

İtopyaya ulaşan varmı?

Laz53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Mert kar
Bugünlerde her aradığımda sürekli 70 veya 80 lere veriyor sırayı kapatıyorum imkansız sıranın gelmesi ulaşmanın başka yolu var mı mail de atıyorum cevap vermiyorlar cimere de başvurdum halen bi dönüş olmadı Haziran ayında sistem aldım lanet olsun aldığım güne halen bozuk.
Ağa 1 saatte ulaştım dün

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Ağa 1 saatte ulaştım dün
Ben de 85 kişi sıra bekledim hocam sıra seri bitebiliyor 1 saat ben de bekleyip ulaşmıştım 1 gün önce arkadaşın da dediği gibi mesai saatleri içinde attığım maile de 1 saat sonra dönüyorlar. İnternetten problemine çözüm bulamıyorsan mağazalarına git, baktın yardımcı olmuyor faturalar yanında olsun ara 155’i itopya diye bi mağaza beni dolandırıyor hemşerim de açık adres ver gelsinler bir de mağazaya polislerle gir. İnsanlar keriz mi hocam yaptığınız ayıp de şikayetini de çekme sen uğraştın onlar da uğraşsın. Aynı şekilde derdini bir de polise anlat inanın ki yardımcı olacaklardır 6 ay fazla bir süre ama 80-90 kişi sıra duyup kapatıyorsanız telefonu muhattap bulmak zor olur, hatırlatmak isterim 2020 mayıs ayı içerisinde insanlar Vatan Computer online siparişleri hakkında 150-200 kişi sıra bekliyordu telefonda. Ve istenen iadeleri 1-1.5 ay gibi bir sürede yapmışlardı gözlerimle gördüğüm bir olaydır. Saygılar.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Ben de 85 kişi sıra bekledim hocam sıra seri bitebiliyor 1 saat ben de bekleyip ulaşmıştım 1 gün önce arkadaşın da dediği gibi mesai saatleri içinde attığım maile de 1 saat sonra dönüyorlar. İnternetten problemine çözüm bulamıyorsan mağazalarına git, baktın yardımcı olmuyor faturalar yanında olsun ara 155’i itopya diye bi mağaza beni dolandırıyor hemşerim de açık adres ver gelsinler bir de mağazaya polislerle gir. İnsanlar keriz mi hocam yaptığınız ayıp de şikayetini de çekme sen uğraştın onlar da uğraşsın. Aynı şekilde derdini bir de polise anlat inanın ki yardımcı olacaklardır 6 ay fazla bir süre ama 80-90 kişi sıra duyup kapatıyorsanız telefonu muhattap bulmak zor olur, hatırlatmak isterim 2020 mayıs ayı içerisinde insanlar Vatan Computer online siparişleri hakkında 150-200 kişi sıra bekliyordu telefonda. Ve istenen iadeleri 1-1.5 ay gibi bir sürede yapmışlardı gözlerimle gördüğüm bir olaydır. Saygılar.
1 saatte dönüş olmuyor hocam gece oldu hala dönen yok. Mesai saatlerinde yazdım.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
1 saatte dönüş olmuyor hocam gece oldu hala dönen yok. Mesai saatlerinde yazdım.
1 saatte maile dönen yok. Sıra da gelmiyor cimere başvurdum bakalım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 aydır itopya ile tek bir iletişiminiz olmadı mı? Sorununuz tam olarak ne? parça mı bozuk?
Açılmıyor PC sürekli birşeyler değişiyor olmuyor daha önce de ramler değişti açılıyordu sorun yoktu bu seferde klavyeyi görmüyordu yolladım tekrar geldi şimdi hiç açılmıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,190
Üyeler
161,270
Son üye
Ahmetbe2
Top Bottom