Ayağınız alışmış zaten, sistemden memnun musunuz?Gönderirler bence de ya. Göndersinler yani. Da2 aldım daha önce de.
E kazıklama falan yok o zaman biz cahilliğimizin kurbanı oldukDostum fiyatı aslında 550 lira olmadi itopya bir indirimden bir hesabın bir adet aynı ürünü almasını sağlıyor o yüzden senin hesapta artık 550 gözüküyor içini ferah tut mouse hala 400 lira hesabindan çıkıp bakarsan sende farkedersin
Hocam sistem şuan böyle duruyor. Yakın zaman da çok ayrıntılı bir içerik hazırlayacağım forumaAyağınız alışmış zaten, sistemden memnun musunuz?
Faturanızda görünen fiyattan alacaksınız merak etmeyin.
Hahahaha hocam aynı olayı bende yaşamıştım zamanında hatta ulan son ürünü aldım sanırım vay be demistim sonradan çözdum bendeE kazıklama falan yok o zaman biz cahilliğimizin kurbanı olduk
Vay orda Monster'ın o su fiyatına sattığı monitörü görüyorum, onun da incelemesini bekleriz artıkE kazıklama falan yok o zaman biz cahilliğimizin kurbanı olduk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam sistem şuan böyle duruyor. Yakın zaman da çok ayrıntılı bir içerik hazırlayacağım foruma
Benim de çok merak ettiğim bir monitör ama malesef tam bir cahile denk geldiniz dostum. Yaklaşık 5 senedir bilgisayara elimi sürmedim o yüzden düşük segmentten yüksek segmente geçişin farkını anlatamayabilirim şimdiden kusuruma bakmaVay orda Monster'ın o su fiyatına sattığı monitörü görüyorum, onun da incelemesini bekleriz artık