Neler Yeni

Yardım İyi Bilgisayarım Var Nasıl Para Kazanabilirim?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
15 Yaşındayım lise 1'im. İyi bi bilgisayarım var Rx 5500 xt ekran kartlı ve ryzen 5 3600'lü. Bu pc ile mining dışında nasıl para kazanabilirim?

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Freelance çalışabilirsin, edit falan yapmayı biliyorsan Fiverr'de çalış.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    28.4 KB · Hit: 79

salihb7123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Salih BOZBIYIK
Yayın aklıma gelmişti fakat 1 hafta falan yayın yaptım 1 kişi bile izlemedi. O yüzden bırakmıştım, ve artık yayıncı olunabileceğini pek sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

:/
bütün yayıncılar 0 izlenme ile başladı

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Yayın aklıma gelmişti fakat 1 hafta falan yayın yaptım 1 kişi bile izlemedi. O yüzden bırakmıştım, ve artık yayıncı olunabileceğini pek sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

:/
İsrail olması neden sorun anlamadım.

Rulep

80+ Gold
yazılım öğren 2 günlük iş değil fakat ilerde geliştirerek para kazanabilirsin

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
İsrail şirketine çalışmam
Siz çalışmadınız diye yada ben kola almadım diye israil bir şey kaybetmez günlük hayatta kullandığın çoğu şey israil malı bunlara takılmamanız gerekiyor bence israil malından başka ekonomik olarak başka ürün seçemiyorsak bu gibi bir para kazanma olayında'da seçim hakkımız yok.

-Yec

80+ Bronze
İsrail şirketine çalışmam
Buyur hocam o zaman bu firmaların ürünlerini de kullanmazsınız İsrail'e zarar geleceğini düşünüyorsanız :)
Danone, Maggi, Jacobs, Banana, McDonald’s, Burger King, Knorr, Calve, Komili, Becel, Sırma, Rama, Sana, First, Falım, Kraft, Fritolay, Milka, Ruffles, Doritos, Lays, Coca Cola, Schweppes,Danone, Cappy, AkminaAce (Çamaşır Suyu) Air Wick Ajax Aldays Alo (Çamaşır Tozu) Ariel (Çamaşır Tozu) Axe Calgon Carrefour Cıf Clear (Şampuan) Clit Bang Colgate Dettol Domestos (Çamaşır Suyu) Dove Elidor (Şampuan) Fairy Finish Head & Shoulders Hacı Şakir Ipana (Diş Macunu) Jhonsons Baby Loreal (Şampuan) Lux Max Factor Nıvea Omo (Çamaşır Tozu) Oral-B Orkıd (Özel) Palmolive Pantene (Şampuan) Prıma (Bebek Bezi) Rejoıce (Şampuan) Prima Protex Rejoice Rexona (Şampuan) Rinso (Çamaşır Tozu) Sensodyne Signal (Diş Macunu)

Son düzenleme:
Buyur hocam o zaman bu firmaların ürünlerini de kullanmazsınız İsrail'e zarar geleceğini düşünüyorsanız :)
Danone, Maggi, Jacobs, Banana, McDonald’s, Burger King, Knorr, Calve, Komili, Becel, Sırma, Rama, Sana, First, Falım, Kraft, Fritolay, Milka, Ruffles, Doritos, Lays, Cheetos, Coca Cola, PEPSİ, Yedigün, Sprite, Fanta, Schweppes, Damla, Sırma, Hayat, Danone, Cappy, AkminaAce (Çamaşır Suyu) Air Wick Ajax Aldays Alo (Çamaşır Tozu) Ariel (Çamaşır Tozu) Axe Calgon Carrefour Cıf Clear (Şampuan) Clit Bang Colgate Dettol Domestos (Çamaşır Suyu) Dove Elidor (Şampuan) Fairy Finish Head & Shoulders Hacı Şakir Ipana (Diş Macunu) Jhonsons Baby Loreal (Şampuan) Lux Max Factor Nıvea Omo (Çamaşır Tozu) Oral-B Orkıd (Özel) Palmolive Pantene (Şampuan) Prıma (Bebek Bezi) Rejoıce (Şampuan) Prima Protex Rejoice Rexona (Şampuan) Rinso (Çamaşır Tozu) Sensodyne Signal (Diş Macunu) Unilever Viecnetta Vileda Vanish Vaseline Veet Vim Yumoş
buradakilerin yarısı hatta çoğu sallama oldu mercedes de israil in zaten

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec

-Yec

80+ Bronze
buradakilerin yarısı hatta çoğu sallama oldu mercedes de israil in zaten
Hocam bir siteden elde edeceği belirli bir gelir vs. İsrail'i çökertecek bir şey olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Dediğiniz gibi burada yazanların tamamı doğru olmayabilir. İnternetteki çoğu kaynak güvenilir değil fakat İsrail günlük hayatta kullandığımız büyük firmaların bir çoğuna sahip. Bu olaydan İsrail'e zarar geleceğine inanan buna da inanır dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,852
Üyeler
161,925
Son üye
banetlliğ
Top Bottom