Yayın aklıma gelmişti fakat 1 hafta falan yayın yaptım 1 kişi bile izlemedi. O yüzden bırakmıştım, ve artık yayıncı olunabileceğini pek sanmıyorumYayın yapabilirsin
:/Freelance çalışabilirsin, edit falan yapmayı biliyorsan Fiverr'de çalış.
bütün yayıncılar 0 izlenme ile başladıYayın aklıma gelmişti fakat 1 hafta falan yayın yaptım 1 kişi bile izlemedi. O yüzden bırakmıştım, ve artık yayıncı olunabileceğini pek sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
:/
İsrail olması neden sorun anlamadım.Yayın aklıma gelmişti fakat 1 hafta falan yayın yaptım 1 kişi bile izlemedi. O yüzden bırakmıştım, ve artık yayıncı olunabileceğini pek sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
:/
Siz çalışmadınız diye yada ben kola almadım diye israil bir şey kaybetmez günlük hayatta kullandığın çoğu şey israil malı bunlara takılmamanız gerekiyor bence israil malından başka ekonomik olarak başka ürün seçemiyorsak bu gibi bir para kazanma olayında'da seçim hakkımız yok.İsrail şirketine çalışmam
Buyur hocam o zaman bu firmaların ürünlerini de kullanmazsınız İsrail'e zarar geleceğini düşünüyorsanızİsrail şirketine çalışmam
buradakilerin yarısı hatta çoğu sallama oldu mercedes de israil in zatenBuyur hocam o zaman bu firmaların ürünlerini de kullanmazsınız İsrail'e zarar geleceğini düşünüyorsanız
Danone, Maggi, Jacobs, Banana, McDonald’s, Burger King, Knorr, Calve, Komili, Becel, Sırma, Rama, Sana, First, Falım, Kraft, Fritolay, Milka, Ruffles, Doritos, Lays, Cheetos, Coca Cola, PEPSİ, Yedigün, Sprite, Fanta, Schweppes, Damla, Sırma, Hayat, Danone, Cappy, AkminaAce (Çamaşır Suyu) Air Wick Ajax Aldays Alo (Çamaşır Tozu) Ariel (Çamaşır Tozu) Axe Calgon Carrefour Cıf Clear (Şampuan) Clit Bang Colgate Dettol Domestos (Çamaşır Suyu) Dove Elidor (Şampuan) Fairy Finish Head & Shoulders Hacı Şakir Ipana (Diş Macunu) Jhonsons Baby Loreal (Şampuan) Lux Max Factor Nıvea Omo (Çamaşır Tozu) Oral-B Orkıd (Özel) Palmolive Pantene (Şampuan) Prıma (Bebek Bezi) Rejoıce (Şampuan) Prima Protex Rejoice Rexona (Şampuan) Rinso (Çamaşır Tozu) Sensodyne Signal (Diş Macunu) Unilever Viecnetta Vileda Vanish Vaseline Veet Vim Yumoş
Hocam bir siteden elde edeceği belirli bir gelir vs. İsrail'i çökertecek bir şey olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Dediğiniz gibi burada yazanların tamamı doğru olmayabilir. İnternetteki çoğu kaynak güvenilir değil fakat İsrail günlük hayatta kullandığımız büyük firmaların bir çoğuna sahip. Bu olaydan İsrail'e zarar geleceğine inanan buna da inanır dedim.buradakilerin yarısı hatta çoğu sallama oldu mercedes de israil in zaten