Neler Yeni

İyi Bulduğunuz ve Uygun Fiyatlı İnternet Sağlayıcılar Neler?

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Müşteri hizmetleri ile çok bir işim olmadı ama başarılı. Hatta hızlı WhatsApp hizmeti de var. Upload olarak da 100mbps için 4 5 upload veriyorlar diye biliyorum.
Sağolun hocam bakacağım taahhüt bitince ;) iyi günler,vurduğunuz headshot olsun (y)

Ubydlh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Ubeydullah
Kablonet kullanıyorum pcde wifisi kaliteli değil örnek lol oynadığım zamanlarda donmalar yaşıyordum ethernet kablosu çekersen bu problem kalkar, arkadaşımda aynı şekilde kullanıyordu 100mb hızda telefonunda 10mb hız alyordu düzelttirmek için çok uğraştı gördüğüm kadarıyla servisi çok kötü geldik diyip gelmemeler felan. Şuan ben 100mbps internete 89 civarı bir ücret ödüyorum. Diğer internet sağlayıcılarıyla kıyaslayınca bedava gibi bir şey oluyor. İyi yanı kötü yanı bunlar buna göre tercih edebilirsin.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Arkadaşlar benim yaşadığım yerde alabileceğim max 13mbs download olarak yazıyor. Ben şuan speedtest'e girdiğimde 6mb dwnload 0.6mb upload alıyorum. Benim için bu değerler yükselebildiği kadar yükselse yeter. Millenicom'a ısınamadım arkadaşlar çünkü fiyatları kazık geldi açıkçası. Türknet veya Kablonet ile telefondan görüşmeyi planlıyorum. Hangisi beni tatmin ederse, onunla anlaşacağım. Hangi siteye girsem 13mbs'ten fazla alamayacağım yazıyor. Benim 100mbs'e kadar 35mbs'e kadar carttırı curtturu anlaşmalarına girmeme gerek yok zaten çünkü alamayacağım. Kafamdaki sorular yanıt buldu. Hepinize teşekkür ederim. Artık telefonla birebir görüşeceğim.

Top Bottom