Neler Yeni

İyi filmleri nasıl bulabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
CtrlAltDefeat
Hayatım boyunca çok az film seyrettim ama şu sıralar film izlemek sarıyor. O yüzden en iyi filmler hangileridir diye araştırmaya başladım. Google'a yazınca çıkan listeler berbat, Intersetellar'ın adının bile geçmediği, 50 yıl önce çıkmış pikseller arasında boğulacağım film önerileri ile dolu listeler. YouTube'daki videolar da aynı şekilde. Düzgün film listesi olan veya öneri yapan bir site önerir misiniz?

The GodFather

80+ Silver
Alacakaranlık serisi güzel

BabaVoss7

80+ Silver
güncel olarak en iyi filmler listesi gibi bişey bulmak zor. onları yapanlar daha çok yapımın zevkinden çok filmsel kalitesine bakarlar. anca böyle forumlardan vesaire bulabilirsin. ilgilendiğin bi tür varsa yazıp tavsiye diye aratıp filan. yada beğendiğin filmin yönetmenin diğer filmlerinede bakabilirsin. genelde iyi kaliteli çeken devamıda iyi olur. keza oyuncularada. ben öyle yapıyorum genelde.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Bu liste kişiden kişiye değişir ,bunu zamanla emekle kendin oluşturman lazım. Netflix ,amazon ,blu tv ,D smart ,tv + bu kanallardan abonelik alırsan sana en uygun önerileri verirler. Hepsini denedim aralarında en iyisi prime video ve netflix . Tavsiyem bu uygulamalardan listelerini kendin hazırlaman. İMDB ve rotten tomatoes en büyük tier list kaynakları ,bunlara bakmayı ihmal etme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
CtrlAltDefeat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu liste kişiden kişiye değişir ,bunu zamanla emekle kendin oluşturman lazım. Netflix ,amazon ,blu tv ,D smart ,tv + bu kanallardan abonelik alırsan sana en uygun önerileri verirler. Hepsini denedim aralarında en iyisi prime video ve netflix . Tavsiyem bu uygulamalardan listelerini kendin hazırlaman. İMDB ve rotten tomatoes en büyük tier list kaynakları ,bunlara bakmayı ihmal etme.
Maalesef söylediğin video platformlarının hiçbiri remux kalitede film sunmadığı için kullanamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

güncel olarak en iyi filmler listesi gibi bişey bulmak zor. onları yapanlar daha çok yapımın zevkinden çok filmsel kalitesine bakarlar. anca böyle forumlardan vesaire bulabilirsin. ilgilendiğin bi tür varsa yazıp tavsiye diye aratıp filan. yada beğendiğin filmin yönetmenin diğer filmlerinede bakabilirsin. genelde iyi kaliteli çeken devamıda iyi olur. keza oyuncularada. ben öyle yapıyorum genelde.
Peki bu şekilde film önerileri almak için bir Discord kanalı var mıdır?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayatım boyunca çok az film seyrettim ama şu sıralar film izlemek sarıyor. O yüzden en iyi filmler hangileridir diye araştırmaya başladım. Google'a yazınca çıkan listeler berbat, Intersetellar'ın adının bile geçmediği, 50 yıl önce çıkmış pikseller arasında boğulacağım film önerileri ile dolu listeler. YouTube'daki videolar da aynı şekilde. Düzgün film listesi olan veya öneri yapan bir site önerir misiniz?

Sevdiğin kategorilere göre listeyi daralt.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Maalesef söylediğin video platformlarının hiçbiri remux kalitede film sunmadığı için kullanamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bu şekilde film önerileri almak için bir Discord kanalı var mıdır?
4k desteği var bence oldukça yeterli ,remux değil diye kullanmamak saçma bence. İnternette olmayanları ,blu ray olarak torrent ten indiiryom ,mecbur kalınca ama sırf kalite yüksek olsun diye uğramaya değmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
CtrlAltDefeat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4k desteği var bence oldukça yeterli ,remux değil diye kullanmamak saçma bence. İnternette olmayanları ,blu ray olarak torrent ten indiiryom ,mecbur kalınca ama sırf kalite yüksek olsunda uğramaya değmez.
Belki de biraz takıntılık ama en iyi görüntü kalitesinde olsun istiyorum.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
Imdb 250 arasından seçerek ilerleyebilirsin.Listede eski birçok film olacak hoşunuza gitmiyorsa eleyin.

Top Bottom