Kasa anakart ?Kazık atmışsın adama aynı sistemi sıfır fiyatı 2.375 TL
AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 3200G 3.5GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.comMesaj otomatik birleştirildi:
Senden alacağıma sıfır alırdım ben olsam
Bizim gibi düşünenler değil kardeşim benim.2600 e sıfır 3400g li sistem alınıyor sizin gibi düşünenler sayesinde 2. el piyasası bu halde.
A320 Anakart ve normal ucuz bir kasası olan bir sistemi 1900 TL'ye satmıştım. Kasa ve anakart fazla masraf oldu.Kazık atmışsın adama aynı sistemi sıfır fiyatı 2.375 TL
AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 3200G 3.5GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.comMesaj otomatik birleştirildi:
Senden alacağıma sıfır alırdım ben olsam
Tek tek toplar mısın ana parçalar aynı kalacak şekilde ?Bizim gibi düşünenler değil kardeşim benim.
İkinci el fiyatlarına az çok hakimim git bak bakalım ne halde piyasa.
Boşa sallama.
Artık sistem toplamıyorum ilgi alanım arızalı kartlar ama tamircim gerçekten çok yavaş değiştirmeyi düşünüyorum.Şimdi ne alacan
Şu an piyasada R3 3200G yok stokta varken 850 civarıydı yeni stoklar gelince 1000 civarı satılıcaktır.Tek tek toplar mısın ana parçalar aynı kalacak şekilde ?
3200g b450 anakart 8gb 3000mhz ram 450w güç kaynağı ile birlikte.
2. el olarak kastettim.Artık sistem toplamıyorum ilgi alanım arızalı kartlar ama tamircim gerçekten çok yavaş değiştirmeyi düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an piyasada R3 3200G yok stokta varken 850 civarıydı yeni stoklar gelince 1000 civarı satılıcaktır.