Msa da en yüksekteyse çok normal gibi?ryzen 5 3400g
xfx rx590 8gb
8gb ddr4 3000mhz ram
asus prime a320m f anakart
sistem gta 5 ultra 60 fps alıyor düşük geldi sisteme göre vsync vs. kapalı sebebi ne olabilir
Darboğaz oluyor olabilir. Veya ısı değerleri yüksektir. Driverlar kurulumu?
Darboğaz oluyor olabilir. Oyun oynarken işlemci kullanımı çok yüksek oluyormu?ISI DEĞERLERİ GAYET İYİ BAKTIM DRİVERLAR KURULU AMA ŞUNU FARK ETTİM VALORANTTAYKEN EKRAN KARTI KULLANIMI %3 LERE DÜŞİÜYOR
Msa da en yüksekteyse çok normal gibi?
Darboğaz oluyor olabilir. Oyun oynarken işlemci kullanımı çok yüksek oluyormu?
Gta 5 te normalde valoda değil sıcaklık değerlerindendir büyük ihtimal en güncel driverlerı kur eğer üncel değilse xfx ısınıyor çünküVALORANTTA AYARLAR EN DÜŞÜKTE AMA FPS 90 BU BENCE ANORMAL BİR DURUM ÇÜNKÜ KARDEŞİMDE RX470 VE İ5 3. NESİL VAR DAHA YÜKSEK ALIYOR
Şimdi gördüm prdon.ISI DEĞERLERİ GAYET İYİ BAKTIM DRİVERLAR KURULU AMA ŞUNU FARK ETTİM VALORANTTAYKEN EKRAN KARTI KULLANIMI %3 LERE DÜŞİÜYOR
knk ekran kartının driverini silsen gta5 i açılış ekranında 5fps bile alamazsınDarboğaz oluyor olabilir. Veya ısı değerleri yüksektir. Driverlar kurulumu?
driverleri güncelleyinryzen 5 3400g
xfx rx590 8gb
8gb ddr4 3000mhz ram
asus prime a320m f anakart
sistem gta 5 ultra 60 fps alıyor düşük geldi sisteme göre vsync vs. kapalı sebebi ne olabilir
VALORANTTA AYARLAR EN DÜŞÜKTE AMA FPS 90 BU BENCE ANORMAL BİR DURUM ÇÜNKÜ KARDEŞİMDE RX470 VE İ5 3. NESİL VAR DAHA YÜKSEK ALIYOR
Mesaj otomatik birleştirildi:
yo hayır yani %70 lerde