- Reaksiyon skoru
- 880
Devlette pc muh say 2K dan kapatmış bilişim sistemleri mühendisliği tam burslu 9.2K dan kapattı sen bilirsinTam burslu gelir mi dersiniz burs işlerinden hiç anlamiyorum
Devlette pc muh say 2K dan kapatmış bilişim sistemleri mühendisliği tam burslu 9.2K dan kapattı sen bilirsinTam burslu gelir mi dersiniz burs işlerinden hiç anlamiyorum
tam burslu olduğuna emin misin?Devlette pc muh say 2K dan kapatmış bilişim sistemleri mühendisliği tam burslu 9.2K dan kapattı sen bilirsin
önce dgs bilmem kaçıncı yıl tercih kılavuzu yaz oradan dgs ile hangi bölümden hangi bölümlere geçebilirsin oradan bakacaksıntam burslu olduğuna emin misin?
onlara nereden bakabilirim hangi üni yüzde kaç burslu diye.
kb biraz geç yazdım
Biraz kıbrıs'ı araştırdım ama ekonomik şartlar bakımından biraz zorlayıcı bir yermişönce dgs bilmem kaçıncı yıl tercih kılavuzu yaz oradan dgs ile hangi bölümden hangi bölümlere geçebilirsin oradan bakacaksın
YBS o zaman ağamBiraz kıbrıs'ı araştırdım ama ekonomik şartlar bakımından biraz zorlayıcı bir yermiş
ama o sıralamalara ardahan, bingöl, siirt, harran gibi yerlerde Bilgisayar Mühendisliği geliyor.
diyeceğim o ki bunu mu tavsiye edersiniz yoksa ankara yıldırım beyazıtta YBS mi?
Sayısaldan bilgisayar mühendisliği kazanıyorsa eadan hayli hayli ybs kazanır ben tek edebiyat çözerek 350k ea yapmistim.biri ea bölüm biri say bölümü
olum benim dediği başka biri tabii say girip de ea seçen elemanlar da var ama mat netin yüksek olmalıSayısaldan bilgisayar mühendisliği kazanıyorsa eadan hayli hayli ybs kazanır ben tek edebiyat çözerek 350k ea yapmistim.