Neler Yeni

🔥İndirim İyzico İlk Ödemeye Özel 1000/500 TL İndirim

seçili üye işyerleri neler mesela?
Bide para geldiğinde nerelerde harcayabiliyoruz?

bir daha kullabilsek keşke

Nerelerde geçerli olduğuna dair bilgi yok. %10 dan faydalandı diye 300tl yatırmamışlardı.

Bu nasıl işliyor şimdi indirdim sanal kart oluşturdum alışverişmi yapmam lazım içine para atıp

1746193127918.webp
şunu yazmak yerine belirtselermiş bari. Ayrıca verdiği hediye paralarda kendi sitesinde belirttiği mağazalarda geçerliyse hiç bir şey yok ki.

Parolapara ilk ödeme kampanyası %50'den %60'a çıkmış galiba uygulaması olan varsa bakabilir mi?

2 gün önce alışveriş yapmış birisi olarak anlatayım, ben itopyadan ssd aldim 3200 tl idi. Hem %10 itopya cashback'i (320 tl) hem de ilk siparişe özel 300 tl yattı .Bu arada bi de parolapara ilk sipariş kampanyasi ile birleştirdim 400 tl de oradan cashback yattı :D. Nasil alışveriş yapmalısınız?
Seçili mağazalardan kastı iyzico'nun geçerli olduğu tüm mağazalar sanırım çünkü itopya listede olmamasina rağmen ben 2 kampanyadan da yararlandım.
İyzico ile öde seçeneği ile alışveriş yapın sonrasında para cüzdanınıza geliyor,
Ama "iyzico ile öde " Seçeneğine basmanız şart bunu unutmayın buna bastıktan sonra hangi kart ile ödediğiniz önemli değil
gelen parayı da iyzico içerisinden açtığınız sanal kart ile harcayabilirsiniz isterseniz başka banka hesabiniza çekebilirsiniz.

Ekler

• Screenshot_2025-05-02-16-43-15-233_com.iyzico.assistant.webp
    Screenshot_2025-05-02-16-43-15-233_com.iyzico.assistant.webp
    94.4 KB · Hit: 148
ben daha buna üye bile olmadım :)

Geri