ugurkrdmr
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Başlıkta yazdığı gibi iyzico ve parolapara indirimleriyle 1200-1300 tl yi geçmeyecek klavye arıyorum. Kafamda birkaç model var bunlar hakkında bildiklerinizi yorumlarsanız sevinirim. Varsa bu fiyata daha güzelleri onları da paylaşırsanız süper olur. Birkaç da sorum olacak şimdiden teşekkürler. Wireless falan takıntım yok bu arada. Ama varsa hayır demem
Akkolarda pro ve max arasında bazı farklar varmış sanırım tam anlayamadım o konuda bilgi verir misiniz?
MSI Forge GK310 red sw
www.gaming.gen.tr
Endorfy Omnis Kailh red sw
www.gaming.gen.tr
Endorfy Thock Kailh TKL red sw
www.gaming.gen.tr
Endorfy Thock Kailh Compact Wireless black sw
www.gaming.gen.tr
Akko Moonsgeek Fun60 Pro
www.gaming.gen.tr
Akko Moonsgeek Fun60 Max Blaze
www.gaming.gen.tr
Akkolarda pro ve max arasında bazı farklar varmış sanırım tam anlayamadım o konuda bilgi verir misiniz?
MSI Forge GK310 red sw

MSI Forge GK310 RGB Red Switch Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye
FORGE serisi oyunu ve yaratıcı arayışları özelleştirilebilir bir platformda sunan mükemmel bir karışımdır. MSI GEAR ile güçlendirilen FORGE serisi yaratıcılığınızı desteklemeye ek olarak oyun…

Endorfy Omnis Kailh red sw

Endorfy Omnis Kailh Red Switch ARGB İngilizce Mekanik Kablolu Siyah Gaming Klavye (EY5A030)
100’ünüzle çalışırken ve oynarken, hızınıza ayak uydurabilecek (ve ayak uyduracak) ekipmanlara ihtiyacınız vardır – örneğin Omnis Red klavye gibi. 104 güçlendirilmiş PBT tuş kapağı (Double Shot FTW!)…

Endorfy Thock Kailh TKL red sw

Endorfy Thock TKL Kailh Red Switch RGB İngilizce Mekanik Kablolu Siyah Gaming Klavye (EY5A003)
Bir e-spor turnuvasında iyi bir klavye, arkadaşınızın evinde tüm gece süren FPS maratonunda iyi bir klavye gibidir. Sizinkine sahip olmak daha iyidir. İşte bu yüzden Thock TKL Red’i neredeyse her şeye…

Endorfy Thock Kailh Compact Wireless black sw

Endorfy Thock Compact Wireless Kailh Red Switch RGB İngilizce Mekanik Siyah Gaming Mini Klavye (EY5A068)
Yeni yönetim merkezi kablosuz klavyeniz Thock Compact Wireless Red ile tanışın. Onun yardımıyla, şüpheli sesler duyan komşunuzun pencereye koşması kadar hızlı bir şekilde düşmanları alt edeceksiniz.

Akko Moonsgeek Fun60 Pro

AKKO MONSGEEK FUN60 Pro Shine-Through Black Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MonsGeek yazılımı, kullanıcıların kendi aydınlatma efektlerini kolayca oluşturmalarını ve kişiselleştirmelerini sağlar.

Akko Moonsgeek Fun60 Max Blaze

AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Blaze Gradient Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
8000Hz Polling Rate sağlayan bu geliştirme, saniyede gönderilen operasyonel verileri 8 katına çıkararak sıfıra yakın gecikme kontrolü sağlar.