Öneri İyzico indirimiyle 1200-1300 TL'yi Geçmeyecek Klavye Önerisi

ugurkrdmr

80+
Reaksiyon skoru
12
Başlıkta yazdığı gibi iyzico ve parolapara indirimleriyle 1200-1300 tl yi geçmeyecek klavye arıyorum. Kafamda birkaç model var bunlar hakkında bildiklerinizi yorumlarsanız sevinirim. Varsa bu fiyata daha güzelleri onları da paylaşırsanız süper olur. Birkaç da sorum olacak şimdiden teşekkürler. Wireless falan takıntım yok bu arada. Ama varsa hayır demem

Akkolarda pro ve max arasında bazı farklar varmış sanırım tam anlayamadım o konuda bilgi verir misiniz?

MSI Forge GK310 red sw

Endorfy Omnis Kailh red sw

Endorfy Thock Kailh TKL red sw

Endorfy Thock Kailh Compact Wireless black sw

Akko Moonsgeek Fun60 Pro

Akko Moonsgeek Fun60 Max Blaze

Fun60 pro ile max farkı sadece max in kablosuzda 8khz vermesi. Ne amaçla kullanacaksın?

Başlıkta yazdığı gibi iyzico ve parolapara indirimleriyle 1200-1300 tl yi geçmeyecek klavye arıyorum. Kafamda birkaç model var bunlar hakkında bildiklerinizi yorumlarsanız sevinirim. Varsa bu fiyata daha güzelleri onları da paylaşırsanız süper olur. Birkaç da sorum olacak şimdiden teşekkürler. Wireless falan takıntım yok bu arada. Ama varsa hayır demem

Akkolarda pro ve max arasında bazı farklar varmış sanırım tam anlayamadım o konuda bilgi verir misiniz?

MSI Forge GK310 red sw

Endorfy Omnis Kailh red sw

Endorfy Thock Kailh TKL red sw

Endorfy Thock Kailh Compact Wireless black sw

Akko Moonsgeek Fun60 Pro

Akko Moonsgeek Fun60 Max Blaze
Fun60 max veya pro öneririm hangisi görünüş olarak güzelse onu al ama max kablosuz 8k verebiliyor.

Günlük kullanım + oyun (lol, rocket league gibi basit oyunlar oynuyorum e-spor seviyesi kadar tutkum ya da takıntım yok)

Teşekkür ederim.

Sizce bilek desteği olmaması rahatsız eder mi?
Yok be hocam bence bilek desteği önemsiz ben bilek destekli klavyelerimden desteği söküyordum. O yöne bakmayın. Fun 60 max size yeter de artar hatta sizin ona yetmeniz gerekir :D müthiş bir şey.

Günlük kullanım + oyun (lol, rocket league gibi basit oyunlar oynuyorum e-spor seviyesi kadar tutkum ya da takıntım yok)

Teşekkür ederim.

Sizce bilek desteği olmaması rahatsız eder mi?

numpad lazımsa Endorfy Omnis değilse Endorfy Thock TKL tercih edebilirsin. bütçenin üstünde fakat akko 5075b tercih edebilirsin. fun60 senlik bir klavye değil.​

FUN60 max blaze modelini alacağım 2300 Tl bahsi geçen kampanyalarla kaç TL'ye geliyor hesaplaması biraz karışık kafam karıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,099,156
Üyeler
174,829
Son üye
dustup
Geri