İyzico nasil kullanilir ?

1Abyss

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
122
dostlar mouse alicam yaklasik 1300 1400 e 500 tl si iyzicodan gelicek 900 e falan gelir buyuk ihtimal neyse ben iyzico indirdim hesabimi actim simdi sanal kart acip icine para atip ordanmi siparisi gecmem gerekiyor ? bu arada kampanyanin son gunu; beni uzmicek bi mouse onerirseniz cok sveinirim bununla alakali ayri bir konuda acmistim zaten ilgilenenler : https://forum.donanimarsivi.com/konu/atk-blazing-sky-x1-se-vs-atk-dragonfly-a9-vs-vxe-r1-se.1141132/
Para atarken isim yanlış dedim sizde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eft yaparken
Para atarken isim yanlış dedim sizde

Hocam iyzico hesabi actiktan sonra mevcutta olan banka veya kredi kartlarinizi, iyzico'ya ekleyebiliyorsunuz. Ben bu sekilde kullaniyorum, iyzico destekli bir siteden alisveris yaparken iyzico ile ode diyorum beni gerekli sayfaya yonlendiriyor, telefon numarami giriyorum kod gonderiyor, kodu girince zaten kart eklediyseniz mevcut kartlariniz orada gozukur istediginiz karti secin odemek yapmak istediginiz, devam edin. Odeme gerceklesir. Illa iyzico karta ihtiyaciniz yok kendi kartlarinizi eklesenizde olur amac sadece altyapi olarak iyzico kullanmak.

yani 500 tl iyzicodami kaliyor ? :(
Cashback ile gelen para iyzico bakiyenize ekleniyor yanlis bilmiyorsam, o tarz bir alisveri yapmadim ama mevcut kartlariniza aktarabilirsiniz diye biliyorum. Aktarmasanizda zaten sanal kart acip o parayi dilediginiz gibi yine harcarsiniz.

Hocam iyzico hesabi actiktan sonra mevcutta olan banka veya kredi kartlarinizi, iyzico'ya ekleyebiliyorsunuz. Ben bu sekilde kullaniyorum, iyzico destekli bir siteden alisveris yaparken iyzico ile ode diyorum beni gerekli sayfaya yonlendiriyor, telefon numarami giriyorum kod gonderiyor, kodu girince zaten kart eklediyseniz mevcut kartlariniz orada gozukur istediginiz karti secin odemek yapmak istediginiz, devam edin. Odeme gerceklesir. Illa iyzico karta ihtiyaciniz yok kendi kartlarinizi eklesenizde olur amac sadece altyapi olarak iyzico kullanmak.
sagolun hocam bu arada yine bi kararsizliga dustuydum ama yine son tercih atk x1 oldu alicam bugun buyuk ihtimalle,2 sorum var birincisi arkadas kronik ve kisa omurlu dedi siz ne dusunuyorsunuz? 2. sorum iyzicoda cashbacki geri cekebiliyomuyum kartima ?

sagolun hocam bu arada yine bi kararsizliga dustuydum ama yine son tercih atk x1 oldu alicam bugun buyuk ihtimalle,2 sorum var birincisi arkadas kronik ve kisa omurlu dedi siz ne dusunuyorsunuz? 2. sorum iyzicoda cashbacki geri cekebiliyomuyum kartima ?
2. sorutu cevaplamissiniz tesekkurler

Hocam E-yoosodan vazgecilmis gibi fakat Atk X1 bir cok modeli var hangisi, wraith'ten bakiyorum suan ama model sayisi epey fazla.

Diger sorunuz icinse bir onceki mesaji duzelttim oradan bakabilirsiniz, her turlu avantaji var yani sonuc olarak bir sey kaybetmiyorsunuz.

Hocam E-yoosodan vazgecilmis gibi fakat Atk X1 bir cok modeli var hangisi, wraith'ten bakiyorum suan ama model sayisi epey fazla.
X1 Se modelini suan tek tikla alabilitim her seyi yaptim

Bunu alacagima E-yooso olani alirim bu arada ama son karar sizin.

Bunu alacagima E-yooso olani alirim bu arada ama son karar sizin.

X44 modelini çekiyorum o zaman ?

Geri