İyziconun sebepsiz hesap kapatması

shiedabro

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,549
Arkadaşlar merhaba,
İyzico hesabımdan banka hesabıma para çekmek isterken hesap aniden süresiz olarak kısıtlandı. İçeride bakiye de var ve sadece “bekleyin” dediler, net bir açıklama yapmadılar.
Şu an süreç tamamen belirsiz, paramı çekemiyorum.

Benimle benzer durum yaşayan var mı? Ne kadar sürede çözüldü?

Arkadaşlar merhaba,
İyzico hesabımdan banka hesabıma para çekmek isterken hesap aniden süresiz olarak kısıtlandı. İçeride bakiye de var ve sadece “bekleyin” dediler, net bir açıklama yapmadılar.

Hatayı ekran görüntüsü atar mısın

Ekler

• 1000052555.webp
    1000052555.webp
    20 KB · Hit: 32
Müşteri hizmetleri ne diyor bekleyin mi dedi sadece? Para sana nereden geldi, hesabın mı onaylı değil ben uzun süredir iyzicoda para transferi yapıyorum hiç kısıtlama ile karşılaşmadım

Müşteri hizmetleri ne diyor bekleyin mi dedi sadece? Para sana nereden geldi, hesabın mı onaylı değil ben uzun süredir iyzicoda para transferi yapıyorum hiç kısıtlama ile karşılaşmadım
Evet müşteri hizmetleri sadece bekleyin dedi. Para zaten benim kendi param, kendi banka hesabımdan Iyzico hesabıma aktarmıştım. Hesabım onaylı, daha önce hiç böyle bir kısıtlama yaşamadım. Şu an sistemsel inceleme olduğunu söylüyorlar.

Evet müşteri hizmetleri sadece bekleyin dedi. Para zaten benim kendi param, kendi banka hesabımdan Iyzico hesabıma aktarmıştım. Hesabım onaylı, daha önce hiç böyle bir kısıtlama yaşamadım. Şu an sistemsel inceleme olduğunu söylüyorlar.
Yüksek tutarlı ise belki incelemeye düşmüştür düzeltirler bir kaç güne

Yüksek tutarlı ise belki incelemeye düşmüştür düzeltirler bir kaç güne
2 bin tlnin cok yuksek bir tutar oldugunu dusunmuyorum ayriyetten içerde 25bin tl param kaldi ihtiyaçim var paraya odemem gereken faturalarim var insanlari boş yere madur ediyorlar

Bende de önceden olmayan hatalar oldu İyzicoda galiba genel bir problem var

Arkadaşlar merhaba,

Siber saldırı vb olabilir o nedenle işlemleri kısıtlamışlardır belki, dedikleri gibi bekleyin biraz yapacak bişi yok.

konudan bağımsız hala kampanya vs varmı uygulamayi sildim üşeniyorum yüklemeye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,174
Üyeler
185,037
Son üye
TRSergeant
Geri