Neler Yeni

İzinsiz arabayı alırsam ne olur? (yani kaçırma)

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Kaza durumunda %100 suçlu taraf sen olacaksın. Buyur sür.

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Batuhan Divrik
Kaza durumunda %100 suçlu taraf sen olacaksın. Buyur sür.
Kaza durumunda sadece suçlu olmakla kalmıyor maalesef. Babasına ve kendisine yüklü miktarda ceza kesiliyor. Ki kaza durumunda allah korusun karşısının canına bir şey olduysa vay haline. Hiç ama hiç tavsiye etmem. Burada kaçır diyenlere de aldırış etme. Kaza olmasa bile yolda bir şey olsa polis görse gel dese geçmiş olsun.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Arkadaşlar ben araba sürmeyi yeni kasa transitde dayımla öğrenmeye başladım. Babam bir ay önce falan bana madem çok biliyorsun gel kullan falan dedi. Hiç hatasız kullandım şaştı kaldı her misafirlikte anlatır hatta. hep köy yolunda sürdüm genelde. Şimdi mahallede tek başıma sürmek için almayı düşünüyorum anahtar vs var. (Mahallede köy zaten) Sizce alayım mı babam çok katı değil kızsa bile 2 güne geçiyor zaten. Alayım mı sizce
İzin al ve babanla beraber araca binip öyle kullan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
batuhan beydoğan
Kaza durumunda sadece suçlu olmakla kalmıyor maalesef. Babasına ve kendisine yüklü miktarda ceza kesiliyor. Ki kaza durumunda allah korusun karşısının canına bir şey olduysa vay haline. Hiç ama hiç tavsiye etmem. Burada kaçır diyenlere de aldırış etme. Kaza olmasa bile yolda bir şey olsa polis görse gel dese geçmiş olsun.
Arkadaşın tofaşıyla hep dolaşırız zaten polis ceza sıkıntı değil trafikçiler öğrendi artık bizi bir şey demiyorlar

ALADDİN ÇAKICI

80+ Silver
Arkadaşlar ben araba sürmeyi yeni kasa transitde dayımla öğrenmeye başladım. Babam bir ay önce falan bana madem çok biliyorsun gel kullan falan dedi. Hiç hatasız kullandım şaştı kaldı her misafirlikte anlatır hatta. hep köy yolunda sürdüm genelde. Şimdi mahallede tek başıma sürmek için almayı düşünüyorum anahtar vs var. (Mahallede köy zaten) Sizce alayım mı babam çok katı değil kızsa bile 2 güne geçiyor zaten. Alayım mı sizce
sokak yarışarı var mı bilmiyorum ona katılabilirsiniz bu arada aracınız kaç beygir

şaka la izin istesen vermez düz alanda fırsatın varsa dene ayağın ısınsın

Ehliyet olsa kaçırmak istemem zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide acaba jest olsun diye 100lük gaz mı attırsam
Doğru mu yani yaptığınız?
Hayır, savunur gibi cevap vermişsiniz. Anlayamadım yani.

Polis çevirmesine vs. denk gelirsen 3674tl kadar cezayı yersin.
Hem yasal olarak, hem de trafik açısından uygun bir davranış değildir Ehliyetsiz araba kullanmak.
Sizin yaşlarınızdan bizde geçtik zamanında, hiç bir zaman önermem arabayı izinsiz ve ehliyet olmadan kaçırmayı.

Trafiğe kapalı alanlarda, ebeveyn kontrolü ile araç kullanmak daha doğrudur her zaman, ehliyetsizde olsan😉

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
batuhan beydoğan
Doğru mu yani yaptığınız?
Hayır, savunur gibi cevap vermişsiniz. Anlayamadım yani.

Polis çevirmesine vs. denk gelirsen 3674tl kadar cezayı yersin.
Hem yasal olarak, hem de trafik açısından uygun bir davranış değildir Ehliyetsiz araba kullanmak.
Sizin yaşlarınızdan bizde geçtik zamanında, hiç bir zaman önermem arabayı izinsiz ve ehliyet olmadan kaçırmayı.

Trafiğe kapalı alanlarda, ebeveyn kontrolü ile araç kullanmak daha doğrudur her zaman, ehliyetsizde olsan😉
Savunur gibi cevap vermedim dostum sakin. Ehliyetim olsaydı izin olmadan kullanırdım yani onu kast ettim yanlış anlama.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,101
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
gençken yapılan saçma hataları yapma ehliyetini al kullan. boş hevesler ciddi zararlar getirmesin

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,287
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Köy yeri, köyde çoluk çocuk bi anlık dalgınlığına felan gelir istenmeyen şey olabilir o yüzden yapacaksan da dikkatli ol ve yeterli donanıma bilgiye sahip olduğuna emin ol. Dayın iyi öğrettiyse sorun olmaz ama gerçekten hazırmısın sor kendine ve süreceksende çok dikkatli ol.
Bence profesyonel eğitim şart, ehliyetten bahsetmiyorum, özel eğitim, bu imkan yoksa da en azından bir tanıdığınız size olmuş diyene kadar size öğretmesi. Arkadaşın dayısı gibi ama harbiden sağlam öğretecek, öyle sadece vitese tak gaza bas direksiyonu döndür değil.
Trafikte maalesef çok kasap, yaratık, katil var, eğitimsizlikten çok insanın ocağına ateş düşüyor.

Savunur gibi cevap vermedim dostum sakin. Ehliyetim olsaydı izin olmadan kullanırdım yani onu kast ettim yanlış anlama.
Yok yanlış anlamadım kardeşim, tam olarak neyden bahsettiğini anlayamadım.

Yaşın tam olarak ehliyet almaya elverişli olduğunda ehliyetini alıp trafiğe çıkman senin için daha iyi olur.
Ha tecrüben vardır, araç kullanabiliyorsundur.
Ama bi de bunun Polis boyutu var.
Ceza yeme riskin var, Yasalarımıza uygun değil bu tip durumlar.

Boşuna "Ehliyet" diye bir kavram çıkarılmamış değil mi kardeşim😀

VorleN

80+ Silver
Biz yazın köye gitmiştik kuzenimde gelmişti bir çılgınlık yapıp kuzen babasının 525d sini (tam model aklımda değil) kaçırmıştı geziyoduk işte şehire falan geldik dolaştık dönerken köy yolunda biraz sürttü ben içimizden boku yedik diyorum tırnağımı falan ısırıp tükürmeye başladım sonra gittik işte eve kuzen sakin sakin arabayı azcık sürttüm dedi amcamda boşver senden kıymetli değil ya dedi zenginlik böyle bişey galiba ne kadar sürttü diye bakmadı bile.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Enis Solak
Dostum babana sorarsan sana ilk seferde duruma göre sana hayır der bir süre sonra onun yanındayken sürmeni ister üçüncü seferde ise almana izin verir, mesela babam bana öğretirken hep onun yanında köy içinde kullanıyordum sonra şehir merkezinden gelirken otoyolda bana vermeye başladı şimdi ise bir yere gidilecekse arabayla ben gidiyorum. Önce babana sor sormadan iş yaparsan en ufak bir kaza durumunda hem senin hem babanın başı yanar.

Ve bana soracak olursan bir şeyi öğrenmenin en iyi yolu o işi yapmak zorunda olmaktır, yani şimdi arabayı alırsan onun zarar görmemesi için ekstra dikkat ediceksin ki bu da senin için iyi bişey olur, burda sana kesinlikle kaçır demiyorum bu arada yanlış anlaşılma olmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,772
Üyeler
166,080
Son üye
Quaresmasever
Top Bottom