Neler Yeni

İzinsiz Fotoğraf Paylaşımı

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Merhabalar discord üzerinden instagramda bulunan fotoğrafımı tanımadığım biri alıp public bir discord chatinde alay konusu yaparak benden izinsiz paylaştı bu konuda ne yapabilirim yaşım 18 ne tavsiye edersiniz ve kendisi bana alaycı şekilde konuşmalar sergiledi.

rtxcan

80+ Bronze
Hiçbir şey yapamazsın çünkü fotografı instagramda paylaşmıssın

mhmtsalih

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Mehmet Salih
Merhabalar discord üzerinden instagramda bulunan fotoğrafımı tanımadığım biri alıp public bir discord chatinde alay konusu yaparak benden izinsiz paylaştı bu konuda ne yapabilirim yaşım 18 ne tavsiye edersiniz ve kendisi bana alaycı şekilde konuşmalar sergiledi.
Hesabın herkese açık değil ise şikayette bulunabilirsin

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NespaY

80+ Silver
Hiçbir şey yapamayacağını düşünüyorum ne yazık ki birde artı olarak nasıl alay ettiğine bağlı.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Hiçbir şey yapamayacağını düşünüyorum ne yazık ki birde artı olarak nasıl alay ettiğine bağlı.
kötü ithamlarda bulundu internetten baktıgım kadarıyla 2 ila 4 yıl hapis cezası yada tazminat davası acılabilir diyo savcılığa gitsem bir şey olur mu acaba

NespaY

80+ Silver
kötü ithamlarda bulundu internetten baktıgım kadarıyla 2 ila 4 yıl hapis cezası yada tazminat davası acılabilir diyo savcılığa gitsem bir şey olur mu acaba
Hiçbir şey olmaz, kötü itham biraz daha açman lazım yani küfür mü etti yoksa arkadaş çevresinde yapılan dalga amaçlı sözler gibi mi? Eğer küfür etmediyse zaten bir şey yapamazdın bu sefer hiç yapamazsın.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Hiçbir şey olmaz, kötü itham biraz daha açman lazım yani küfür mü etti yoksa arkadaş çevresinde yapılan dalga amaçlı sözler gibi mi?
küfür etti tipimle dalga geçti

NespaY

80+ Silver
küfür etti tipimle dalga geçti
Anladım bu hakaret davası açan tanıdıklarım var onlarda senin gibi benzer tecrübe yaşadılar Devlet'in bunlara ayıracak zamanı olmadığını söylediler yani açsan bile 1-2 yıl belki daha uzun sürecek sonuca varması ve bunun için masraf yapmak zorundasın bide vereceğin efora yazık. 50 kuruşluk çocuğa 5000-10000 belki daha fazla para harcayacaksın mahkeme için.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Anladım bu hakaret davası açan tanıdıklarım var onlarda senin gibi benzer tecrübe yaşadılar Devlet'in bunlara ayıracak zamanı olmadığını söylediler yani açsan bile 1-2 yıl belki daha uzun sürecek sonuca varması ve bunun için masraf yapmak zorundasın bide vereceğin efora yazık. 50 kuruşluk çocuğa 5000-10000 belki daha fazla para harcayacaksın mahkeme için.
hocam o zaman böyle insanlar elini sallasın herkesle alay etsin zorbalık yapmaya devam etsin yok mu bunun çözümü illa çocuğun adresini bulup gidip döveyim mi çözüm bu mu

NespaY

80+ Silver
hocam o zaman böyle insanlar elini sallasın herkesle alay etsin zorbalık yapmaya devam etsin yok mu bunun çözümü illa çocuğun adresini bulup gidip döveyim mi çözüm bu mu
Bak o daha kolay bir yöntem maalesef dava yoluyla yapabileceğin hiçbir şey yok.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Bak o daha kolay bir yöntem maalesef dava yoluyla yapabileceğin hiçbir şey yok.
devlet içinde tanıdığım önemli insanlar var o zaman iş onlara düştü ben gidip dövmek istemiyorum en azından akıllansın istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,705
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom