Siaus 80+ Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 402 17 Ocak 2024 #1 arkadaşlar merhabalar bilim kurgu veya aksiyonlu sonunu merak ettirecek tarz film önerilerinizi bekliyorum.
arkadaşlar merhabalar bilim kurgu veya aksiyonlu sonunu merak ettirecek tarz film önerilerinizi bekliyorum.
Vouxy 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 234 Dahası Reaksiyon skoru 74 Yaş 29 İsim Burak Çetin 17 Ocak 2024 #3 Prime Video'da Suikast Treni ve Servet Operasyonu. Netflix'te Uçuk Bir İş, Red Notice.
B BananaPortal 80+ Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 81 18 Ocak 2024 #4 Lucy, interstaller ( henüz izleme fırsatım olmadı ama bence izlenmesi lazım ), ve süper kahraman filmleri blue betle izleyene kadar bir önyargım vardı ama süper kahraman filmlerini seveceğimi hiç sanmıyordum, John Wick filmleri aksiyonu iyi,
Lucy, interstaller ( henüz izleme fırsatım olmadı ama bence izlenmesi lazım ), ve süper kahraman filmleri blue betle izleyene kadar bir önyargım vardı ama süper kahraman filmlerini seveceğimi hiç sanmıyordum, John Wick filmleri aksiyonu iyi,