Breaking bad biraz başladım ama pek sarmadıEğer lol oynuyorsan arcane öneririm 7 bölümlük bi mini dizi. Onun dışında breaking bad çok iyi dizidir, dizideki saul goodman karakterinin geçmişini anlatan better call saul'u da izleyebilirsin (breaking bad'i izlemeden izleme) ilk 3-4 sezon sarmaya bilir ama sonraki sezonlar sarıyor.
Film de varmi hocamBrooklyn Nine-Nine
The Best Place
Braking Bad
Better Call Saul
Kaçıncı sezona kadar geldinizBreaking bad biraz başladım ama pek sarmadı
Cennet mahallesiMerhabalar dizi ve film önerilerinizi bekliyorum yabancı olursa daha iyi olur bundan önce the walking dead,bodyguard ve extraction 1 izledim extraction 2 bugün izleyeceğim sizinde izleyip beğendikleriniz varsa paylaşırmısınız
THE BOYS ÇOK İYİMerhabalar dizi ve film önerilerinizi bekliyorum yabancı olursa daha iyi olur bundan önce the walking dead,bodyguard ve extraction 1 izledim extraction 2 bugün izleyeceğim sizinde izleyip beğendikleriniz varsa paylaşırmısınız
Kitabı kapağına göre yargılamışsınız hocam.İlk bölümden sarmadı hocam
Ayrıca devam etmeye karar verirsen türkçe dublaj izlememeni şiddetle öneriyorum. İzlediğim tüm dizilerdeki en kötü dublaj.Ayrıca orjinalini izlemeniz daha iyidir duyguları daha iyi yansıtıyorlar(hem bakarsınız ingilizcenizide geliştirir)Kitabı kapağına göre yargılamışsınız hocam.
Bir dizi ilk bölümde sarmadı diye bırakılırmı. Ayrıca bura en yüksek imbd puanına sahip bir diziden bahsediyoruz.ikinci sozona geçince ne demek istediğimi anlarsınız diye umuyorum (ozamanda sarmaz sizin zevkiniz).
Tamam hocam yarın tekrar başlayayım o zaman teşekkür ederimKitabı kapağına göre yargılamışsınız hocam.
Bir dizi ilk bölümde sarmadı diye bırakılırmı. Ayrıca bura en yüksek imbd puanına sahip bir diziden bahsediyoruz.ikinci sozona geçince ne demek istediğimi anlarsınız diye umuyorum (ozamanda sarmaz sizin zevkiniz).
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca devam etmeye karar verirsen türkçe dublaj izlememeni şiddetle öneriyorum. İzlediğim tüm dizilerdeki en kötü dublaj.Ayrıca orjinalini izlemeniz daha iyidir duyguları daha iyi yansıtıyorlar(hem bakarsınız ingilizcenizide geliştirir)
bir şey değil hocam diziyi sevmenizi ve iyi vakit geçirmenizi umuyorum.Tamam hocam yarın tekrar başlayayım o zaman teşekkür ederim