Neler Yeni

İzlemeyi düşündüğüm 3 animeden hangileri bitti?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Merhaba arkadaşlar. İzlenecekler listemde 3 anime kaldı:

1) Full Metal Alchemist: Brotherhood
2) One Punch Man
3) Code Geass

Bunlardan hangileri tamamen bitti? Google'dan araştırdım, 2 ve 3 numaradakilerin 3. sezonları çıkacak diyor. Doğru mu?

Hikayesi tamamlanmamış animeleri izleyemiyorum. Tamamen bitti dediklerinizi izleyeceğim, teşekkürler :)
@DerratiX @stereohearts

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Daha var one punch man'in yeni sezona. Geass hakkında bilgim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
murat mestan
İlgilendiği Kategoriler
dlss fsr r6s
Instagram
muratmstn
code geass yeni sezon yok bitiyor stains gate ve monster izle tek sezon yeni bölüm gelmeyecek olan animelerden.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akame ga kill izledin mi hocam
İzledim hocam. Meşhur seri olup One Piece ya da Naruto gibi aşırı uzun olmayanların çoğunu izledim diyebilirim. Yukardakiler kalmıştı, onlarda da biraz kafam karıştı devam mı ediyor bitti mi şeklinde :)

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
One Punch Man yakın zamanda bitmez. Mangası bile hala devam ediyor.

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
İzledim hocam. Meşhur seri olup One Piece ya da Naruto gibi aşırı uzun olmayanların çoğunu izledim diyebilirim. Yukardakiler kalmıştı, onlarda da biraz kafam karıştı devam mı ediyor bitti mi şeklinde :)
Hocam şunu ekliyeyim:Ben onlarca seri izlemişimdir narutoyu da bitirdim one piece i de.Ama death note kadar kaliteli bir anime daha görmedim.Animelerin en üst sırasında yer alır death note benim için.Diğer animeler yanına bile yaklaşamaz o derece.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Hocam şunu ekliyeyim:Ben onlarca seri izlemişimdir narutoyu da bitirdim one piece i de.Ama death note kadar kaliteli bir anime daha görmedim.Animelerin en üst sırasında yer alır death note benim için.Diğer animeler yanına bile yaklaşamaz o derece.
Altına imzamı atarım. Özellikle de malum bir olay var hani, o olay olana kadarki kısmı :)
Zaten tek pişmanlığım anime izlemeye Death Note'la başlamış olmak. Ondan sonra izlediğim hiçbir seriden aynı keyfi alamadım. Biraz daha dandiklerle başlayıp bitirişi Death Note'la yapmak lazımdı :D

Top Bottom