Neler Yeni

İzlemeyi düşündüğüm 3 animeden hangileri bitti?

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Altına imzamı atarım. Özellikle de malum bir olay var hani, o olay olana kadarki kısmı :)
Zaten tek pişmanlığım anime izlemeye Death Note'la başlamış olmak. Ondan sonra izlediğim hiçbir seriden aynı keyfi alamadım. Biraz daha dandiklerle başlayıp bitirişi Death Note'la yapmak lazımdı :D
Kesinlikle katılıyorum:D

H4ka4n

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. İzlenecekler listemde 3 anime kaldı:

1) Full Metal Alchemist: Brotherhood
2) One Punch Man
3) Code Geass

Bunlardan hangileri tamamen bitti? Google'dan araştırdım, 2 ve 3 numaradakilerin 3. sezonları çıkacak diyor. Doğru mu?

Hikayesi tamamlanmamış animeleri izleyemiyorum. Tamamen bitti dediklerinizi izleyeceğim, teşekkürler :)
@DerratiX @stereohearts
Spy x family diye bi anime var her yerde onu görüyorum anya çok tatlı izlenir mi?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Mirai Nikki izleyebilirsin. Hikayesi bitti. İzlediysen kusura bakma sınav haftam kafam dolu...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Spy x family diye bi anime var her yerde onu görüyorum anya çok tatlı izlenir mi?
İzlenir. Ama her zamanki gibi kitlesi kanser baya.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Hakan Can Yıldırım
Değmez. Çöp gibi bir son için izlenmez bu kadar bölüm.

Naruto izleyeceğime gintama gibi bir başyapıtı izlerim daha iyi.
Nasıl bir son bekliyordun

Eclipse

80+ Bronze
Death Note seven Code Geass de sever diye bir geyik var ama ne dersiniz?
Code Geass iyi zaten. Belli bir kalitenin üzerinde bir anime ama bana göre sadece başları öyle. Tam belli bir noktadan sonra o kalite yavaş yavaş düşüyor ve bu can sıkıyor. İzleyince o noktayı da tam olarak anlarsın.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Nasıl bir son bekliyordun
Narutonun öldüğü bir son. Boruto evreninin hiç olmadığı bir son. eğer gerçek son olsaydı bile gintamayı 2 kere izlerdim. kötü baya naruto. o kadar overrated ve tanınmış anime olmasına rağmen puanının 7.2 olması ne kadar kötü olduğunu gösteriyor. Gintama gibi bir şaheser varken(ben söylemiyorum bunu, objektif yorumlar söylüyor. Ara ara listelerde en iyi anime olarak puanlanıyor.)Narutoya o kadar vaktimi harcamam.

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Opm devam ediyor. Code geass kötü bir anime o yüzden izlemeni önermem, FmaB izle aralarında ki en iyi anime ve final vermiş durumda

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Opm devam ediyor. Code geass kötü bir anime o yüzden izlemeni önermem, FmaB izle aralarında ki en iyi anime ve final vermiş durumda
Teşekkürler yorumunuz için.
Code Geass'i 2. bölümün sonunda bıraktım gerçekten saçmalığına dayanamadım. Belki ilerde güzelleşirdi ama sonra bakarım aklıma gelirse. Dediğiniz gibi FMAB'yi izleyeceğim :)

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hell Girl'ın eski çizim tarzına ve sadece 480p(türkçe olarak) izlenebilmesine katlanabilirsin bildiğim kadarıyla o da güzel. 1-2 bölüm izlemiştim Plotu hoşuma gitmişti ama zamanım yetmediğinden devam edememiştim.

Bu arada, Gintamanında bitmiş olması lazım. Onu şiddetle tavsiye ediyorum izlemediyseniz.

Top Bottom