Anne with an efilm/dizi arayanlara yardımcı olur diye düşünüyorum,daha önce izleyip beğendiğiniz film/dizileri isterseniz yazabilirsiniz.
+1after life
bellamyi vuram sizin için yaptım diyem adam gibi adam clarke adamlığı mı yoksa ?The 100>all (ilk 5 sezon)
The end of the f**** world. Kendim izledim hem çerezlik hem de sarıyor gençlere uygundur bence. İzlemedim aMa elite de güzel diyorlarArkadaşlar ekran kartı durumlarını unutturacak ve ülke ekonomisini unuttaracak bir gençlik dizisi önerisi yapar mısınız? Sex Education gibi olsa çok iyi olur.
Elite sevmedim benThe end of the f**** world. Kendim izledim hem çerezlik hem de sarıyor gençlere uygundur bence. İzlemedim aMa elite de güzel diyorlar
başladım sarıyo eywThe end of the f**** world. Kendim izledim hem çerezlik hem de sarıyor gençlere uygundur bence. İzlemedim aMa elite de güzel diyorlar
Bana göre izlerken en zevk aldığım karakteri yaşayarak izlediğim tek dizi Punisher.film/dizi arayanlara yardımcı olur diye düşünüyorum,daha önce izleyip beğendiğiniz film/dizileri isterseniz yazabilirsiniz.
dark , peaky blindersfilm/dizi arayanlara yardımcı olur diye düşünüyorum,daha önce izleyip beğendiğiniz film/dizileri isterseniz yazabilirsiniz.
Godfather neydi beEn iyi dizi: Breaking Bad
En iyi film: The GodFather