Dostum mantıken anladığım bir durum olsa zaten kendiim yaparım cevap vermek için yazmazsan sevinirimKendin yap?
Kral hem zaman sorunsalım var hemde çok fazla anlamıyorumÇok zor değil youtube dan izleyerek kendiniz yapabilirsiniz
Anladım kendiniz yapayacaksanız mahalle esnafına yaptırmayın. Kaliteli bir yer bulmaya çalışınDostum mantıken anladığım bir durum olsa zaten kendiim yaparım cevap vermek için yazmazsan sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kral hem zaman sorunsalım var hemde çok fazla anlamıyorum
Söylediğinde haklısın aslında ama mahalle esnafına yaptırmayın lafı burada mantıklı oluyor bıraz güvenilir ve teknik bilgisi sağlam olanını bulmak zorÇankaya bilgisayarcı dolu güvenebileceğin birine yaptırabilirsin.
Her esnaf işini düzgün yapmıyor tabii.Söylediğinde haklısın aslında ama mahalle esnafına yaptırmayın lafı burada mantıklı oluyor bıraz güvenilir ve teknik bilgisi sağlam olanını bulmak zor
Kral aslına bakarsan haklısın fakat 14 saat mesaı yaptıgım için evde olduğum süreçler içerisinde genelde uyuyorum kafam allak bullakken oturup uğraşmak pek istemedimSistem toplama birleştirme videolarını izleyerek gayet rahat yapabilirsin dostum. Gerçekten zor değil. Soketlerin çoğu zaten standart yani gireceği yere göre yapılmış. Bununla beraber artık noktası virgülüne detaylandırılmış videolar var.
Tamam bilgisayarcıya toplat para ver diyeceğim ama, sistemi temizletmek içindeher seferinde para mı vereceksin ?
Kendine güven zorluğu yok.