Neler Yeni

İzmir içerisinde parça birleşimi yapan yer biliyor musunuz?

zeken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Burak UÇAR
Arkadaşlar parça parça sistem aldım. İzmir içerisinde birleştirme işlemini düzgün yapacak bir yer bilen var mıdır?

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kendin yap?

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Çok zor değil youtube dan izleyerek kendiniz yapabilirsiniz :)

zeken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Burak UÇAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Çankaya bilgisayarcı dolu güvenebileceğin birine yaptırabilirsin.

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Dostum mantıken anladığım bir durum olsa zaten kendiim yaparım cevap vermek için yazmazsan sevinirim :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral hem zaman sorunsalım var hemde çok fazla anlamıyorum
Anladım kendiniz yapayacaksanız mahalle esnafına yaptırmayın. Kaliteli bir yer bulmaya çalışın :)

zeken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Burak UÇAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çankaya bilgisayarcı dolu güvenebileceğin birine yaptırabilirsin.
Söylediğinde haklısın aslında ama mahalle esnafına yaptırmayın lafı burada mantıklı oluyor bıraz güvenilir ve teknik bilgisi sağlam olanını bulmak zor

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Söylediğinde haklısın aslında ama mahalle esnafına yaptırmayın lafı burada mantıklı oluyor bıraz güvenilir ve teknik bilgisi sağlam olanını bulmak zor
Her esnaf işini düzgün yapmıyor tabii.
Susuzlu iş hanı var Çankaya'da, babam eskiden orada çalışıyordu oradan bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
ben kendin yapmanı tavsiye ederim çok zor bir işlem değil yotube dan izliyerek kolayca yapabilirsin

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sistem toplama birleştirme videolarını izleyerek gayet rahat yapabilirsin dostum. Gerçekten zor değil. Soketlerin çoğu zaten standart yani gireceği yere göre yapılmış. Bununla beraber artık noktası virgülüne detaylandırılmış videolar var.
Tamam bilgisayarcıya toplat para ver diyeceğim ama, sistemi temizletmek içindeher seferinde para mı vereceksin ?
Kendine güven zorluğu yok.

zeken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Burak UÇAR
Sistem toplama birleştirme videolarını izleyerek gayet rahat yapabilirsin dostum. Gerçekten zor değil. Soketlerin çoğu zaten standart yani gireceği yere göre yapılmış. Bununla beraber artık noktası virgülüne detaylandırılmış videolar var.
Tamam bilgisayarcıya toplat para ver diyeceğim ama, sistemi temizletmek içindeher seferinde para mı vereceksin ?
Kendine güven zorluğu yok.
Kral aslına bakarsan haklısın fakat 14 saat mesaı yaptıgım için evde olduğum süreçler içerisinde genelde uyuyorum kafam allak bullakken oturup uğraşmak pek istemedim

Top Bottom