İzmir'de 16 yaşındaki çocuk, 2 polisi şehit etti!

Yok dinlendiriyorlarmış.

Bu yüzden Kur'an kursları, cemaatler falan alayına karşıyım. Kafanız çalışmaya başladığında kendiniz okuyun şu kitabı.
Kur’an kurslarına ben de senin gibi karşıyım Allah’ın anlatamadığını kul mu anlatacak ? Şu olaya baktığımda Maide 44 + Bakara 191 ikilisi karşımıza çıkıyor. Bunun direkt Kur’an kurslarıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle ailesi muhafazakar sonrasında da cihadçı kesimden videolar izlemeye başlamış, en sonunda bu ayetleri görmüştür.Bir adamın sadece videosunda " öldürelim " demesinden etkilenceğini sanmıyorum.

Kur’an kurslarına ben de senin gibi karşıyım Allah’ın anlatamadığını kul mu anlatacak ? Şu olaya baktığımda Maide 44 + Bakara 191 ikilisi karşımıza çıkıyor. Bunun direkt Kur’an kurslarıyla alakalı olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle ailesi muhafazakar sonrasında da cihadçı kesimden videolar izlemeye başlamış, en sonunda bu ayetleri görmüştür.Bir adamın sadece videosunda " öldürelim " demesinden etkilenceğini sanmıyorum.

Beyinleri yıkanmış olayı oradan geliyor zaten. Bir anda hadi şunu öldürelim diyince olmaz, zamanla beyinleri yıkanmış. Bunu da ya cemaar kurslarında ya da başka yerlerde yapıyorlar.

Beyinleri yıkanmış olayı oradan geliyor zaten. Bir anda hadi şunu öldürelim diyince olmaz, zamanla beyinleri yıkanmış. Bunu da ya cemaar kurslarında ya da başka yerlerde yapıyorlar.
Beyini yıkansada kur'an da zaten böyle emir var.Kur'an kurslarına giden çok çoluk çocuk var, olsa onlarda bu harekette bulunurdu.Bulunamazlar gerçi anlamlarını bilmediği şeyleri ezberletip gönderiyorlar.

Müslümanım ama üzülerek söylüyorumki bu ülkeye uygulanan islam kadar zarar veren bir şey yok

PKK'ya bitecek dediler de cemaatler güçlenecek demediler.

Çocuk saldırıyı yapmadan önce instagram sayfasında paylaşımda bulunmuş.
Alıntıyı görüntüle
Çocuk IŞİD'çi Zaten Büyük İhtimal O Örgütler Tarafından Beyni Yıkandı
Bunun Gibi Örgütlerin Müslümanlık Ve Din İçin Bunu Yapmaları Avrupada Müslümanların Terörist Olduğunu Sanmalarını Sebep Oluyor Hemde Müslüman Olan Adamıda Dinden Soğutuyor
Ben Bir Ateistim tabii ki Terörist Olarak Görmüyorum Müslümanları Ama Şunun Din İçin Yapıldığını Savunan/Söyleyen/İnanan İnsanlara Ve Terör Örgütlerinede Gülüyorum Yani

tek sebebi belli hocam

Hastanede öldürülmüş de olabilir. Sorgulanması istenmemiş olabilir.

Ölmemiş.

El Salvador tarzı girenin birdaha çıkamayacağı ve mahkumların akşama kadar hapishanenin içindeki taş ocağında 1 bardak su 1 dilim ekmeğe çalıştırılması gerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,336
Üyeler
184,617
Son üye
batu112
Geri