Neler Yeni

izmirde gidilecek gezilecek yer bulamıyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Arda Dayıcan
4 erkeğiz izmir içi her yere gidebiliriz önerirniz varmı

KaganKK06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,591
İsim
Kgn

Masked Sniper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Yusuf Arda Çiftçi

Farex

80+ Silver
bizim için özel bi gün hem eğlenmek hem gezmek istiyorz bütçemizde fena değil il içerisinde kalmamız gerekıyor ama
İzmirli olaraktan nasıl bir şey istediğinize göre önerebilirim mesela konak var sonra karşıyaka kordon , karşıyaka çarşı var vs.

OnurCiftci26

80+ Bronze
İzmirli olaraktan nasıl bir şey istediğinize göre önerebilirim mesela konak var sonra karşıyaka kordon , karşıyaka çarşı var vs.
İzmir'e geldiğimde Konak'a gitmek istedim. Navigasyona Konak diye yazdım. Beni çingen mahallesine götürdü, sokaklar dar araba zor dönüyor, insanlar tip tip bakıyor bana yabancı olduğum için. Sonra Konak meydan diye yazınca doğru yere götürdü.
Gidecek olanlar Konak Meydan yazıp gitsinler.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Al abi martıyı konvoy yapın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Arda Dayıcan
İzmir'e geldiğimde Konak'a gitmek istedim. Navigasyona Konak diye yazdım. Beni çingen mahallesine götürdü, sokaklar dar araba zor dönüyor, insanlar tip tip bakıyor bana yabancı olduğum için. Sonra Konak meydan diye yazınca doğru yere götürdü.
Gidecek olanlar Konak Meydan yazıp gitsinler.
arkadaşlarla karar kıldık balçovadaki teleferiğe gidicez hem pazar günü gitmeyi planlıyoruz yüksek oldugu için belki kar görürüz gidenlere düşünenlere tavsiye ederim yorumlarınız için teşekkürler

burak9956

80+ Bronze
Tepeye varıp ineceğiniz binada 2 kat var üst katta güzel fotoğraflar çekebilirsiniz, ayrıca tepede belediyeye ait uygun fiyatlı bir restorantta var orayada gidilebilir. Birkaç hafta önce oradaydım.
IMG_20230130_144626.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Arda Dayıcan
Tepeye varıp ineceğiniz binada 2 kat var üst katta güzel fotoğraflar çekebilirsiniz, ayrıca tepede belediyeye ait uygun fiyatlı bir restorantta var orayada gidilebilir. Birkaç hafta önce oradaydım.Alıntıyı görüntüle
hocam bir kaç sorm var biincisi teleferik ücreti nedir 2.si yemek yerindeki fiyatlar nedir hatırlıyor musunuz

Top Bottom