Neler Yeni

İzoly 8000TL Monitör dahil RX580'li Hazır Sistem ????

şahin doğan

80+ Platinum
biraz var 2.ele pek güvenmiyorum her satıcı bir olmuyor ama dediğiniz gibi izoly markasınada güvenmiyorum sadece bilgisayar çok uygunuma geldi hem monitör ihtiyacımda var bi soruyum dedim hemen almayım dedim
Uzun bir süre İ5 3470 ile RX 470 kullandım ve o işlemci RX 470'i besleyemiyor. İleride yükseltmede yaparken kayda değer bir şey yapamıyorsun. Kur baştan sistem yapman gerekiyor.
İstanbul Avrupa yakasındaysanız size uyguna ve güvenilir parça alabileceğiniz bir satıcı önereyim.

ChowSter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Anıl Keskin
Uzun bir süre İ5 3470 ile RX 470 kullandım ve o işlemci RX 470'i besleyemiyor. İleride yükseltmede yaparken kayda değer bir şey yapamıyorsun. Kur baştan sistem yapman gerekiyor.
İstanbul Avrupa yakasındaysanız size uyguna ve güvenilir parça alabileceğiniz bir satıcı önereyim.
Hayır hocam kırıkkaledeyim. Kırıkkalede çok parçada bulamıyorum. Sadece kargo ile alışveriş yapabiliyorum 2.el de olsa

şahin doğan

80+ Platinum
Hayır hocam kırıkkaledeyim. Kırıkkalede çok parçada bulamıyorum. Sadece kargo ile alışveriş yapabiliyorum 2.el de olsa
O zaman param güvende olan ilanlara yönelerek düzgün bir sistem toplayabilirsiniz.

ChowSter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Anıl Keskin
O zaman param güvende olan ilanlara yönelerek düzgün bir sistem toplayabilirsiniz.
evet hocam biraz araştırmam gerekiyor öyle yapıcam sanırım teşekkür ederim. Peki istediğim parçaları bulamazsam yada bütçeme denk getiremezsem hiçbir halukarda bu sisteme bulaşmamam mı lazım o kadar kötü mü ?

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
Bu ve bunun gibi markanın olayını söyliyeyim size, toplarlar 2.el forumlardan, letgodan ,sahibinden gibi yerlerden ucuz parçaları, ışıklı bir kasanın içine koyarlar ve sizi kazıklarlar :D Veya çinden toptancıyla anlaşıp hazır dandik ürünlere marka bastırıp piyasaya sürerler.

şahin doğan

80+ Platinum
evet hocam biraz araştırmam gerekiyor öyle yapıcam sanırım teşekkür ederim. Peki istediğim parçaları bulamazsam yada bütçeme denk getiremezsem hiçbir halukarda bu sisteme bulaşmamam mı lazım o kadar kötü mü ?
Kesinlikle önermiyorum.

Hasan344

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,067
Üyeler
164,609
Son üye
azizoe92