Neler Yeni

IZOLY NASIL 2.EL KOYABILIYOR

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Her ne kadar izah etsem de babama açıklayamıyorum inanmıyor bu izoly nasıl 2.el koyabiliyor bu kasalara bi anlatır mısınız?
O i7 falan diye insanları para tuzağına çektikleri işlemciler 2. - 3. nesil hep. Şuan sıfır satışı bulunmuyor. O sebepten bu bileşenlerin arızalı olup tamir edilen veya 2. elden alınan bileşenler olduğunu belirterek başlayayım. Hem de hiçbir sistemi, fiyatını hak etmiyor. Özellikle içlerinde 80+ sertifikalı diye verdikleri kendi markası olan PSU'lardaki sertifikalar sahte. En basit PSU korumaları arasında sayabileceğimiz OVP,OPP,UVP korumaları bile yok, üstüne üstlük ekran kartı işlemci gibi ana bileşenlere gerekli gücü sağlayan 12v kanalları hiç verimli değil. 500W dedikleri bir PSU 12v kanalından 200W falan ancak veriyor, sistemi beslemeye yeteceği ne malum?

Bunun gibi gösterilebilecek birçok delil bulunuyor.
Bunu isterseniz olduğu gibi gösterin, isterseniz kendiniz anlatın.
Umarım bu para tuzağına düşmekten kurtulursunuz iknayı halledip.

.RBO.

80+ Silver
K

Konuyu biraz daha açar mısın bunu bende söyledim bir ama benim de çok bilgim yok detaylı bir açıklama olsa iyi olur diye düşündüm
Babana şöyle anlat bu işlemci nin Intel ark sitesini aç ve işlemcinin üğretim. Tarihini göster ve de ki bu işlemci örn. 8 yıllık bu işlemcinin üğreyimi durduğu için ve Intel satmadığı için de bu işlemci %100 ikinci el anlayacağını düşünüyorum

Berkay0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Berkay Aydınlı
izoly turbox zeiron gibi markalar topladığı bilgisayarlarda şu anda üretilemeyen çok eski nesil işlemcileri kullanıyor. şu anda üretilmeyen bir işlemciyi de sıfır alma imkanı tabi ki yok bu nedenle 2. el kullandıkları kesin

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
baban arabalardan anlıyorsa şöyle örnek ver 2012 model bir arabayı 0 almak ne kadar mümkün ise izolynin parçalarnı 0 olması o kadar mümkün

Top Bottom