Neler Yeni

İzoly niye böyle kötü durumda?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
PSU işini bilmiyorum ama içinde sıfırı satılmayan işlemciler var. Ve üstelik sıfır diye satılıyor sistem. Yani dolandırıcılık sayılır.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Aslında sözünün eri adamlar. i5 yazıyor sistemde, i5 geliyor. Lakin taaa milattan kalma. Genelde i5 3470 kullanıyorlar. Intel'deki bütün i5 3470'leri onlar almış olsa gerek. Her şeylerini kendileri üretiyor, TurboX, İzoly, AVANTRON gibi markalar hep aynı çatı altındalar. Çoğu Atom Bilişim çıkması.
Gelelim neden tercih edilmez konusuna;
Sistemleri dandik
Koydukları bileşenler dandik ve kazık, örneğin; i9 10. Nesil+3070 bir sistemi var bu İzoly'nin, 700W PSU koymuşlar. Lakin, bu PSU 12V kanalından sadece ve sadece 400 küsür W veriyor. Bu da sistemi yoran oyunlarda sisteme giden gücün az olmasından ötürü sistemi bozar, yahut yakar. Paranız tamamen çöpe gider.

Bu sebeplerden ötürü bu tarz ne idüğü belirsiz markalı sistemleri tercih etmiyoruz. 10 yaşında çocuğu olan aileler internetten görüp alıyorlar, keşke biraz araştırsalar. Üzülüyorum vallahi ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PSU işini bilmiyorum ama içinde sıfırı satılmayan işlemciler var. Ve üstelik sıfır diye satılıyor sistem. Yani dolandırıcılık sayılır.
3. Nesil i5 nerede sıfır hocam Allah için. :D Intel o işlemciyi ürettiğini bile unutmuştur.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Aslında sözünün eri adamlar. i5 yazıyor sistemde, i5 geliyor. Lakin taaa milattan kalma. Genelde i5 3470 kullanıyorlar. Intel'deki bütün i5 3470'leri onlar almış olsa gerek. Her şeylerini kendileri üretiyor, TurboX, İzoly, AVANTRON gibi markalar hep aynı çatı altındalar. Çoğu Atom Bilişim çıkması.
Gelelim neden tercih edilmez konusuna;
Sistemleri dandik
Koydukları bileşenler dandik ve kazık, örneğin; i9 10. Nesil+3070 bir sistemi var bu İzoly'nin, 700W PSU koymuşlar. Lakin, bu PSU 12V kanalından sadece ve sadece 400 küsür W veriyor. Bu da sistemi yoran oyunlarda sisteme giden gücün az olmasından ötürü sistemi bozar, yahut yakar. Paranız tamamen çöpe gider.

Bu sebeplerden ötürü bu tarz ne idüğü belirsiz markalı sistemleri tercih etmiyoruz. 10 yaşında çocuğu olan aileler internetten görüp alıyorlar, keşke biraz araştırsalar. Üzülüyorum vallahi ya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3. Nesil i5 nerede sıfır hocam Allah için. :D Intel o işlemciyi ürettiğini bile unutmuştur.
Zaten sıfırı yok dedim :D

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Milleti kazıklıyorlar diyenler gelmeden
Halk cahil biz napalım, onlarda araştırsın biraz bi bizim ülkede var bu cahil insan çok

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Piyasada kalan eski donanımları bilgisiz kişilere yüksek fiyatlardan satıyorlar.
Adam atıyorum diyor ki i5 pc, i5 fena değil diye bilen kişi de alıyor ama demiyor ki şuan 11. nesiller piyasaya çıkıyor bu i5 3. nesil...
GTX gücü diyor, GTX 1050 satıyor, bugün 1050ti dahi sıfır almak isteyeceğiniz bir kart değildir.
Yani tanıtımlarda kasten eksik bilgilendirmeyle yanlış yönlenmeye müsade ediyorlar ve bu fiyatlandırmayı da hayal edilenlere göre yapıyorlar.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,036
İsim
Burak

w0cy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper Kuşku
Kalitesiz iş yapıyorlar, aldığın ürünü iade edemiyorsun ve en önemlisi eski parçalar takıyorlar. Ben şahsen 2. El alıp taktıklarını da düşünmüyorum. Almayın, aldırmayın!!!

Top Bottom