Neler Yeni

izoly pc aldım sizce iyi mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Muhammet açıkgöz
Alıntıyı görüntüle merhaba arkdaşlar bundan sipariş verdimm bütçem buna uydu için ve 2 el sistemlere ailem arşı geldi için bunu aldım oyunlarda sıkıntı çıkarırmı
Kankacım bak Allah rızası için iade et bende aynı durumu yaşadım sonuç neydi biliyormusun bilgisayarı çöpe atıp 100.000 TL ye PC slmak oldu kendi çalışıp kendim aldım bence iptal

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Murat Efe
Kankacım bak Allah rızası için iade et bende aynı durumu yaşadım sonuç neydi biliyormusun bilgisayarı çöpe atıp 100.000 TL ye PC slmak oldu kendi çalışıp kendim aldım bence iptal
sana ne gibi sorun yaşat dı

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
nerden biliyorsunuz ki daha önce aldınız mı sistem den aga evet işlemci kötü ama denemekte çare yok
Daha önce almaya gerek yokki özeliklere bakmak sisteme uzaktan bakmak bile yeterli oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Muhammet açıkgöz
sana ne gibi sorun yaşat dı
Kankacım 3 yıl hem okudum hem çalıştım elimdeki parayı ailem internetten PC almama izin vermedi 2. El almamada izin vermediler aynı bu şekilde arkadaşın ailesinin yaptığı gibi bilgisayar aldılar 2. Gün çöpe attım sokağa evden ayrıldım 1 ay arkadaşım gilde oturdum zaten o da yalnız yaşıyordu sonrasında ikna ettiler ve yeni PC aldım bu arada aradan 5 ay geçti hala topluyorum şuanlık işlemciyle sıvı soğutma kaldı

Poyraz*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Poyraz Koçak
arkadaşlar @Kyrosmurat adlı arkadaşımıza artık cevap yazmayın bence aklındaki fikir düşünce değişmeyecek bence valoda 30 fps bile alsa ona yeter mesajları okudukça haline üzüldüm hala üstelemesine de inanılmaz derece sinir oldum gerek yok salın.

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
herhâlde konu sahibinde anlama ıle ilgili problem var. burda bukadar kişi kötüğ diyorsa o sistem kötüdür.
bu foruma girmisin bilgi alıyorsun iptal et gir anne baba bu bilgisayar çok kotu arkadaşım sordum bunlar dolandırıcıymış ben yeni sistem bakıcağım de mevzu bitti.
kimse senin kötülüğünü istemıyor 9500tl çöpe atmana kızıyor ınsanlar.

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
sen iyi olma garantisi olmayan bir şeyi alıyorsun sonra çare yok diyorsun, bunu alma aileni 1 ay ikna etmeye çalış paran cebinde kalsın
bu sistem o parayı verene kadar zaten Gefore Now alırsın daha iyi :ROFLMAO:

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
Hocam sizin durumunuzu anlıyorum ama almamak almaktan daha iyidir ilerde aileniz belki ikna olur.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Kral gerekirse git bilgisayarcıdan al ama gidipte bunu alma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR