Neler Yeni

İzoly ve Turbox almayın aldırmayın!

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Forumda gördüğüm kadarı ile Turbox ve İzoly güzel sanılıyor! Bu markalar size ürünü bedava verse almayın! Kimseye önermeyin ve aldırmayın bu kadar rezil bir marka olmaz. Eski parçaları birleştirip anlamayan kişileri İ5 ibaresini gösterip oyuncu bilgisayarı diye satıyorlar böyle saçmalık olmaz!

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Kerem
İzoly ve Turbox ile çalışıyoruz. Denk geldiğimiz bir arıza yok. Günlerce defalarca Turbox ram ve SSD satışı yapıyorum arıza olarak geri dönen ürün olmadı henüz. Yaklaşık 5-6 aydır çalışıyoruz.
Burda direkt olarak marka kötülemesi yapmak saçma. Firmaya kasten suçlamadır bu. Sattıkların ürünlerin ibarelerine bakarsanız 2.el olduğunu ve kaç ay garanti kapsamında olduğunu görebilirsiniz. Açtığınız konu saçmalıktan başka bir şey değildir !

• Hahaha
Reaksiyonlar: yk38

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,188
İsim
Mustafa Enes Bulut
Forumda gördüğüm kadarı ile Turbox ve İzoly güzel sanılıyor! Bu markalar size ürünü bedava verse almayın! Kimseye önermeyin ve aldırmayın bu kadar rezil bir marka olmaz. Eski parçaları birleştirip anlamayan kişileri İ5 ibaresini gösterip oyuncu bilgisayarı diye satıyorlar böyle saçmalık olmaz!
Gerçekten çok dandik onlar çöpe atacak paranız varsa bile almayin

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Kerem
Ayriyetten oyuncu bilgisayarı tabiri çok değişkenlik gösterebilir. CS 1.6'da bir oyundur Metin2'de Mario'da.
Sisteme bakarsın beğenirsen garanti kapsamını sorgular alırsın.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Forumda Turbox ve Izoly güzel sanılmıyor, bu markaların akıbetini bilmeyen böyle sanan insan elbet "her yerde" olur. Bunun için buradasınız bu kişilerin konularına yazabilir veya bu şekilde yazabilirsiniz. Bunun dışında tüm forumların arama çubuğuna Turbox yaz zaten sonucu göreceksin (y)

warrior

80+
İzoly ve Turbox ile çalışıyoruz. Denk geldiğimiz bir arıza yok. Günlerce defalarca Turbox ram ve SSD satışı yapıyorum arıza olarak geri dönen ürün olmadı henüz. Yaklaşık 5-6 aydır çalışıyoruz.
Burda direkt olarak marka kötülemesi yapmak saçma. Firmaya kasten suçlamadır bu. Sattıkların ürünlerin ibarelerine bakarsanız 2.el olduğunu ve kaç ay garanti kapsamında olduğunu görebilirsiniz. Açtığınız konu saçmalıktan başka bir şey değildir !
Sen neden bahsediyorsun kardeşim adam haklı. Adamlar bilgisayarın b sinden anlamayan insanları dolandırıyorlar! İ7 2.nesil bir işlemci koyup yanına da RX 570 koyuyorlar ! Halbuki işlemcinin kendine bile hayrı yok !

Koray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Koray A.
İzoly ve Turbox almayın aldırmayın bunu her forumda görürsünüz hala almak isteyen varsa gitsin parasını çöpe atsın.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Çok net hatırlıyorum Atom Bilişim diye mağzaları var bizim orda kendileri. Gidiyim bakayım dedim adama 3500 TL civarında 1050 ve i5 verdiler iş bilgisayarı diye. İçim acıdı lakin durduramadık. Benim amacımda monitör bakmaktı. Monitör fiyatları kötü değil. i5 acaba hangi i5. :(

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Yaptıkları gerçekten ayıp bir şey. Forumda gördüm bir arkadaş i5 3430 işlemci ve RX 560'a 3200 vericekti zor kurtardım sizde dikkatli olun lütfen.

afducy

80+
hocam turbox konusunda kötü olduğunu duydumda neden bu kadar gömülüyo bu sistem paketleri biraz aydınlatsanız sevinirim.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
hocam turbox konusunda kötü olduğunu duydumda neden bu kadar gömülüyo bu sistem paketleri biraz aydınlatsanız sevinirim.
Bilmeyen insanlara milattan önce kalma i5 2400 gibi işlemcilere değer bindirip yanına da GTX 1050 takıp satıyorlar. Bundan daha kötü ne olabilir ki?

Top Bottom