- En İyi Cevap
- 4
Satış stratejilerinden ötürü
hatta 1.nesil i3 Mobil islemci koyuyorlarLaptop işlemci ve anakartlarını kasaya koyup oyuncu bilgisayarı diye satış yapan firma değil mi bunlar?
hiç beklemiyordum sizin cevap vereceğinizi yılbaşı sürprizi oldu bana mutlu yıllar abdullah abi. şimdi akıllıca bir sözle malum kanala laf atasım geldide aklıma laf gelmedi idare edin böyleSatış stratejilerinden ötürü
biz sen laf atmışsın gibi davranalımhiç beklemiyordum sizin cevap vereceğinizi yılbaşı sürprizi oldu bana mutlu yıllar abdullah abi. şimdi akıllıca bir sözle malum kanala laf atasım geldide aklıma laf gelmedi idare edin böyle
Laptop işlemcisi kullanmak içined kaçak bir anakart kullanıyorlarlaptop işlemcisi olayını bilmiyordum ben normal işlemci sanıyordum aydınlattığınız için teşekkürler herkese
10 senelik ekran kartını sana gereğinden pahalıya ve sanki sıfırmış gibi satıyor masaüstü bilgisayar dizüstü parçaları takılıyor gibi gibi durumlar var basbaya ucuz diye kazık atıyorlarArkadaşlar bu konularda biraz cahilim baştan belirteyim bir yanlışım olursa özür dilerim. Gördüğüm kadarıyla çok uygun fiyata monitörlü hazır sistemler vs satıyor bu firmalar. eğer oyun için kullanılmayacaksa kullanılabilecek PC ler gibi göründü gözüme. bu PC ler neden nefret ediliyor ?