Neler Yeni

İzoly ve turbox neden bu kadar nefret ediliyor ?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Satış stratejilerinden ötürü
hiç beklemiyordum sizin cevap vereceğinizi yılbaşı sürprizi oldu bana :D mutlu yıllar abdullah abi. şimdi akıllıca bir sözle malum kanala laf atasım geldide aklıma laf gelmedi idare edin böyle

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İ5 yazıp 2. nesil işlemci kullanan, ''2GB ekran kartı'' yazıp GTX740 kullanan, fosilleşmiş bir anakart, ismi cismi belli olmayan harddisk, c4 psui hava akışı olmayan bir kasa kullananlardan neden nefret edilmesin?

groovy pancake

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
furkan özcan
hiç beklemiyordum sizin cevap vereceğinizi yılbaşı sürprizi oldu bana :D mutlu yıllar abdullah abi. şimdi akıllıca bir sözle malum kanala laf atasım geldide aklıma laf gelmedi idare edin böyle
biz sen laf atmışsın gibi davranalım

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Kazık bir firma çünkü.
İçinde genellikle 1.nesil laptop işlemcisi kullanır.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Kazık bir firma çünkü.
İçinde genellikle 1.nesil laptop işlemcisi kullanır.
laptop işlemcisi olayını bilmiyordum ben normal işlemci sanıyordum aydınlattığınız için teşekkürler herkese

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
laptop işlemcisi olayını bilmiyordum ben normal işlemci sanıyordum aydınlattığınız için teşekkürler herkese
Laptop işlemcisi kullanmak içined kaçak bir anakart kullanıyorlar:)

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar bu konularda biraz cahilim baştan belirteyim bir yanlışım olursa özür dilerim. Gördüğüm kadarıyla çok uygun fiyata monitörlü hazır sistemler vs satıyor bu firmalar. eğer oyun için kullanılmayacaksa kullanılabilecek PC ler gibi göründü gözüme. bu PC ler neden nefret ediliyor ?
10 senelik ekran kartını sana gereğinden pahalıya ve sanki sıfırmış gibi satıyor masaüstü bilgisayar dizüstü parçaları takılıyor gibi gibi durumlar var basbaya ucuz diye kazık atıyorlar

~~Kamuran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,205
İsim
~~Kamuran
İzoly'den almış olduğum RAMler XMP hatalı olarak çıktı. Servise gönderdim ve sorunsuz çıkarsa geri dönüş yapacağız dediler. Evet, yaptılar ama kargo ile. Servisi aramıştım ve RAMlerin son durumu ne diye sordum. Henüz işleme alınmamıştır. Aciliyetinizi belirtiyorum dediler ve 2 saat sonra kargoya verildiğine dahil bana bildirim geldi. Kargo paketi içerisinde servis tutanak raporu vardı. Yazıyor ki 2 gün boyunca test edildi. :D
Yazık kafalarına.
Almış olduğum ürün: Corsair Vengance RGB Pro 3200 MHz (2x8).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,316
Üyeler
166,358
Son üye
ramazans1234
Top Bottom