J7 2016 "Google play hizmetleri durmaya devam ediyor" hatası

71727

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Reaksiyon skoru
39,170
Merhabalar annemin telefonu j7 2016 3 senedir sorunsuz kullanıyordu lakin dün akşamdan beri ekrana sürekli Google play hizmetleri durmaya devam ediyor hatası çıkıyor telefon kullanılmaz bir hale geldi hatadan menüye bile girilemiyor bir yardım edermisiniz?

Bende aynı telefonu kullanıyorum bir sıkintı yok bende Odin ile stock romu yeniden yazdırın bi sıkintı oluşmuş olabilir sistemde

Merhabalar annemin telefonu j7 2016 3 senedir sorunsuz kullanıyordu lakin dün akşamdan beri ekrana sürekli Google play hizmetleri durmaya devam ediyor hatası çıkıyor telefon kullanılmaz bir hale geldi hatadan menüye bile girilemiyor bir yardım edermisiniz?
reis onu devredışı bırak sonra güncellemeleri kaldır tekrar yükle

Benim eski telefondada vardı çok kanser bir şey yere çalasın geliyor Google playı devredışı bırak sil tekrar sıfırdan yükle

Geri