hiç duymadım ama anker markasının belirli ürünlerini kullanmştımbirde anker soundcore sport x 10 var onun fiyatı biraz daha düşük ama özellikleri iyi diye biliyorum hiç duydunuz mu
heee anladımkulaktan düşüyor parlak olduğu için ses kalitesi dümdüz yani bildiğin dümdüz eq yok gibi bir şey aktif gürültü engellemeyi açtığın zaman bassları artıyor mikrofonu ancsi çok iyi
çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için öneriyorsunuz değil mi kronik ve dip ses problemi yoktu sanırımhiç duymadım ama anker markasının belirli ürünlerini kullanmştım
life q30 kullanmıştım bass denen şey o kulaklıkta ustalık eseribirde anker soundcore sport x 10 var onun fiyatı biraz daha düşük ama özellikleri iyi diye biliyorum hiç duydunuz mu
o modelin bir sorununu görmedim dediğim şeyler dışındaheee anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için öneriyorsunuz değil mi kronik ve dip ses problemi yoktu sanırım
hocam life q30 inanılmaz bir şey ya cidden aşırı ciddi düşündüm ben onu sanırım kullananlar ağır ve kulaktan düşüyor dedi spor yaparken ama özellikleri ve uzun süre kullanma ömrü bass eq ayarı derken fiyatının en iyi kulaküstü sü bencelife q30 kullanmıştım bass denen şey o kulaklıkta ustalık eseri
r50i kullandım bide çok iyi kaliteye sahip değil kulaklık çok bir şey beklenmemeli
o modelin bir sorununu görmedim dediğim şeyler dışında
şeffaf mod iyi ancsi böyle kendin ayarlıyorsun orda kişisel anc modu var kendine göre hangisi daha iyiyse ayarlanıyorheee anladım
çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için öneriyorsunuz değil mi kronik ve dip ses problemi yoktu sanırım
evethocam life q30 inanılmaz bir şey ya cidden aşırı ciddi düşündüm ben onu sanırım kullananlar ağır ve kulaktan düşüyor dedi spor yaparken ama özellikleri ve uzun süre kullanma ömrü bass eq ayarı derken fiyatının en iyi kulaküstü sü bence
neyse her şey için çok teşekkür ederim bi güzel indirim yada kupon yakalarsam almayı düşünüyorum teşekkürlerşeffaf mod iyi ancsi böyle kendin ayarlıyorsun orda kişisel anc modu var kendine göre hangisi daha iyiyse ayarlanıyor
evet
LİBERTY 4 NC AL dediğim modelin de düşme ihtimali yok bu arada kulaküstü de olsakulaküstü düşebilir o yüzden kulakiçi düşünüyorum
Hocam anker ve jabra elite 4 active arasındayım. Şuanlık jabraya daha yakınım ankerde dip ses ve cızırtı problemini çok okudum. Hangisini tavsiye edersiniz?LİBERTY 4 NC AL dediğim modelin de düşme ihtimali yok bu arada kulaküstü de olsa
Hangi kulaklığı tercih ettiniz?neyse her şey için çok teşekkür ederim bi güzel indirim yada kupon yakalarsam almayı düşünüyorum teşekkürler
jabra elite 4 active tercih ettim cok memnunum dip ses falan yok herşeyi çok iyi en beğendiğim özellik anc özelliği disardaki sesleri duymaniz cok zor asiri başarılı ses kalitesi de cok iyi sarj ida cok yi gidiyo kulaktan kesinlikle dusmuyor kafanizi istediğiniz kadar sallayin guven veriyor ben memnunum herhangi bir sorun yasamadim öneriyorumHocam anker ve jabra elite 4 active arasındayım. Şuanlık jabraya daha yakınım ankerde dip ses ve cızırtı problemini çok okudum. Hangisini tavsiye edersiniz?
Hangi kulaklığı tercih ettiniz?