Neler Yeni

Yardım Jak girişleri bozuk mu değilmi anlamıyorum!!!!!

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Arkadaşlar bugün Corsair hs50 pro kulaklığım geldi.Sıkıntı şu arkadakide öndekide jak girişlerine taktıgımda bilgisayar algılamıyor sorun nerde anlamadım yardımcı olur musunuz?Yanlış takmadigima eminim yeşil kulaklık pembe mikrofon için.

Ozanuldg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ozan uludağ
öndeki jak girişleri anakarta bağlı olduğundan eminmisiniz arkadaki girişleri daha önceden kullandınızmı kulalıkta bir proplem varmı farklı bir pc veya telefona takıp test ettinizmi

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öndeki jak girişleri anakarta bağlı olduğundan eminmisiniz arkadaki girişleri daha önceden kullandınızmı kulalıkta bir proplem varmı farklı bir pc veya telefona takıp test ettinizmi
Öndeki jak girişleri Anakarta baglımı bilmiyorum arkadakileride hiç kullanmadım eski kulaklığım sadece USB ile çalışıyordu şimdi telefonu test edicem bir dakka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonu taktım çalışıyor ne yapmam lazım kulaklık için kulaklık çalışmıyor hala

Ozanuldg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ozan uludağ
Öndeki jak girişleri Anakarta baglımı bilmiyorum arkadakileride hiç kullanmadım eski kulaklığım sadece USB ile çalışıyordu şimdi telefonu test edicem bir dakka
Evinizde herhangi jak girişli başka bir kulaklığınız var ise onuda test edebilrsiniz belkide bir driver sorunu olabilir emin olamıyorum bende böyle bir sorun yaşamıştım realtek driverları yüzünden driver booster ile bir taratmanızı rica edicem

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Evinizde herhangi jak girişli başka bir kulaklığınız var ise onuda test edebilrsiniz belkide bir driver sorunu olabilir emin olamıyorum bende böyle bir sorun yaşamıştım realtek driverları yüzünden driver booster ile bir taratmanızı rica edicem
Telefonuma zaten jak girişi ile bağlandım çok büyük ihtimalle bir sıkıntı yok iki taraftada driver booster çok sıkıntılı demişlerdi benim için eminmisiniz.

Ozanuldg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ozan uludağ
Telefonuma zaten jak girişi ile bağlandım çok büyük ihtimalle bir sıkıntı yok iki taraftada driver booster çok sıkıntılı demişlerdi benim için eminmisiniz.
Ben uzun süredir kullanıyorum sadece realtek ve ses donanımları hakkında güncelleme bulur iseniz denemenizi tavsiye ederim şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Ben uzun süredir kullanıyorum sadece realtek ve ses donanımları hakkında güncelleme bulur iseniz denemenizi tavsiye ederim şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım
Denicem teşekkürler

Driver boosterdan da baktım güncel gozukuyor ama daha demin bir driver indirmiştim onda kulaklığın sadece 1 tarafı çalışıyordu çok program indirdi diye sildim ses gitti driver booster da hiç gözüküyor bile

Yardım lazım arkadaşlar sıkıntı ne jak girişleri çalışıyor ses alamıyorum

Önerebileceginiz driver yükleyici varmı

Son düzenleme:

Ozanuldg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ozan uludağ
Kulaklığını birde telefonuna bağlayabilirmisin sorunun kulaklıkta olmadığından emin olalım

Top Bottom