Neler Yeni

James Donkey 144HZ 1MS 27 İNCH MONİTÖRDE GÖRÜNTÜ SIKINTISI

mytheanor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
mustafa akbulut
Twitter
06mustakbulut
Facebook
Am0nRa
Selamlar arkadaşlar Abdullah kardeşim önerisi üzerine monitörü aldım ve ilk defa 144 hz monıtor kullanıyorum ancak monıtorde sankı çok az pixel bi görüntü var gibi geliyor bana. Acaba bu 144 hz olmasından kaynaklımı diğer monıtorum 75 hz 24 ,nch asus monitördü ve onun goruntu kalitesi olsun renkleri olsun çok daha iyi acaba bana gelen üründe sıkıntı mı var?

keo4eus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ali palabıyık
rez

MelihFlip

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Melih Ferhad Zetçi
Selamlar arkadaşlar Abdullah kardeşim önerisi üzerine monitörü aldım ve ilk defa 144 hz monıtor kullanıyorum ancak monıtorde sankı çok az pixel bi görüntü var gibi geliyor bana. Acaba bu 144 hz olmasından kaynaklımı diğer monıtorum 75 hz 24 ,nch asus monitördü ve onun goruntu kalitesi olsun renkleri olsun çok daha iyi acaba bana gelen üründe sıkıntı mı var?
Reis dur yapma daha yeni aldım valla bizimkiler keser beni :D

mytheanor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
mustafa akbulut
Twitter
06mustakbulut
Facebook
Am0nRa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gardaşım bende yeni aldım ama bilmiyorum ilk defa 144 hz monıtor aldım acaba hepsini böyle 75hz monıtorumun renk olsun goruntusu olsun çok daha kaliteli net bi şekilde acaba ürünümde mi sıkıntı var abdullah arkadaşımız konuya baksa aslında

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Furkan Özdemir
Panelleri aynı mı büyük ihtimalle ips olmadığından soluk geliyodur.

mytheanor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
mustafa akbulut
Twitter
06mustakbulut
Facebook
Am0nRa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MuscaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Hüseyin
Değerlere baktım yakın değerler ama Piksel mesafesi diye birsey vardı galiba ondan dolayı olabilir.Birde ne olur olmaz diğer renk modlarınada bak.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
James Donkey almayın diyince kötü oluyoruz. Geçmiş olsun.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
24" 1080P'den 27" 1080P'ye geçiyorsun tabikide hafif piksellenme hissedeceksin. Ha farklı bir durumdan bahsediyorsan da fotoğrafla anlatacaksın. Ben size sadece elinizdeki paraya göre en iyisini gösteriyorum. Samsung VA panel ürün buluyorum. Aynı iki gün önce 3700TL'lik MSI'da da Samsung VA panel bulunduğu gibi.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
James Donkey almayın diyince kötü oluyoruz. Geçmiş olsun.
Hayır kötü olmuyorsun biz hiç bir zaman "saygı çerçevesinde" kişilerin fikirlerini bir kere olsun hor görmedik aşağılamadık kısıtlamadık. Ama biri bir konu açarak JD monitörde pikselleme oluyor dedikten sonra "ya arkadaş bu ne piksellenmesi" diye sormadan "James Donkey almayın diyince kötü oluyoruz" dersen bu bilgelik değil ezbercilik olur.

Cannnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
can islamoglu
gardaşım bende yeni aldım ama bilmiyorum ilk defa 144 hz monıtor aldım acaba hepsini böyle 75hz monıtorumun renk olsun goruntusu olsun çok daha kaliteli net bi şekilde acaba ürünümde mi sıkıntı var abdullah arkadaşımız konuya baksa aslında
benimde korktugum şey senin basina gelmis 1080p 27 inc de piksellenme oluyor sanırım o yuzden 1080p 24inc 144hz almaya karar verdim eger zamanla alışıp sana guzel gelirse bana ulaşirmisin

Top Bottom