M mertklc01 80+ Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim recai mert kılıç 7 Nisan 2020 #1 merhaba bu kulaklıgı buldum almak istiyorum artısı eksisi olan konular varmı başka kulaklık tavsiye edermisiniz?
merhaba bu kulaklıgı buldum almak istiyorum artısı eksisi olan konular varmı başka kulaklık tavsiye edermisiniz?
Birol Azak 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,904 Dahası Reaksiyon skoru 986 İsim Birol azak 7 Nisan 2020 #2 mertklc01 yazmış: merhaba bu kulaklıgı buldum almak istiyorum artısı eksisi olan konular varmı başka kulaklık tavsiye edermisiniz? Devamı için tıklayın... kullandım kulakta ağrı ve terletme yaptığı için iade ettim onun yerine jd710 alabilirsin
mertklc01 yazmış: merhaba bu kulaklıgı buldum almak istiyorum artısı eksisi olan konular varmı başka kulaklık tavsiye edermisiniz? Devamı için tıklayın... kullandım kulakta ağrı ve terletme yaptığı için iade ettim onun yerine jd710 alabilirsin
Beyfendiiii6 80+ Titanium Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 22,190 Dahası Reaksiyon skoru 17,512 İsim Batuhan ege 7 Nisan 2020 #3 Çok terletiyor
metehan44 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 682 Dahası Reaksiyon skoru 322 İsim mede 7 Nisan 2020 #4 Merhaba ürünü arkadaşım kullanıyor fazlasıyla memnun kendisi. Tek sorun ışığının çok fazla olması yani ışığı odayı aydınlatıyor ve kapanmıyor. Absürt bir ışığı var ışığı için değişmek istemekte kendisi.
Merhaba ürünü arkadaşım kullanıyor fazlasıyla memnun kendisi. Tek sorun ışığının çok fazla olması yani ışığı odayı aydınlatıyor ve kapanmıyor. Absürt bir ışığı var ışığı için değişmek istemekte kendisi.