4'5Monitör almak için kaç para bütçen var?
Ona baktım ama 1 hafta sonra alabilirimMSI G2412F 23.8" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G2412F 23.8" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G2412F 23.8" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.379,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O monitörü alma pişman eder. Bu modeli tercih edebilirsin, forum da bilinen ve kuklanıcısı çok olan bir monitör. LG Ultragear 24GS60F-B modelini önerecektim, daha dün 4.200 TL'den satılıyordu 4.750 TL olmuş.
Başlıkta ki monitörü alma da hocam sorun yok . İstersen 1 hafta sonra monitörü almadan 1-2 saat önceden bi kere daha konu aç, piyasa dansöz gibi heryeri ayrı oynuyor. Belki o zaman daha güzel bir monitör denk gelicek.Ona baktım ama 1 hafta sonra alabilirim
Aklımda o model teşekkür ederim
Aoc monitör de indirimde ama şuan 7.5kBaşlıkta ki monitörü alma da hocam sorun yok . İstersen 1 hafta sonra monitörü almadan 1-2 saat önceden bi kere daha konu aç, piyasa dansöz gibi heryeri ayrı oynuyor. Belki o zaman daha güzel bir monitör denk gelicek.
AOC'un hangi modeli? Arçelik'den vesaire alırken ölü piksel yada ghosting çıkma durumların da iade alır mısınız diye sorun.Aoc monitör de indirimde ama şuan 7.5k
Arcelik taksit yapıyor herhalde ordan alabirim msi ı
Gaming gecesinde 27inç 0.5 280hzAOC'un hangi modeli? Arçelik'den vesaire alırken ölü piksel yada ghosting çıkma durumların da iade alır mısınız diye sorun.
Msi yorumlarıGaming gecesinde 27inç 0.5 280hz
Olanı arcelikden ms yorum fln yok ama yinede sorucam