Neler Yeni

James Donkey JD24FG1MS144 alınır mı?

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
bi sorun yaşamam inşallah
Hocam hemen hemen aynı bütçelerdeki 24" 144Hz Gamepower monitörü birkaç saatliğine deneyimledim internet cafede ve gayet memnun kaldığımı söyleyebilirim JD'nin hiçbir ürününü denemedim fakat bir sorun çıkacağını sanmıyorum

CrawLu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Umut çoban

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
dostum selam
bu monitörü kullanıyorum yanlış saymıyorsam 5 ay süre oldu
görüntü açısından hiçbir sorun yok
garanti olarak da ilgileniyorlar ben 1200 Türk lirasına almıştım ve o zamanlar en ucuz monitördü 144 hz de lakin şuan alternatif olarak 100 150 200 tl fazlalarına çok çok daha iyi markaların monitörleri var

ben şuan kendi monitörümü satıyorum çünkü özellikleri tatmin etmiyor örnek vermek gerekirse
yukarı aşşağı sağa sola hareket etmiyor be pivot ayarı vs yok monitör bir biblo gibi sabit duruyor benim boyum uzun olduğu için yükseltemiyorum altına cisimler koymak zorunda kalıyorum bu çok can sıkıcı
ikinci olarak üzerine güneş vurunca çok az da olsa görünmüyor onun için beni bi tık rahatsız etti

ben şuan için önermem almanı

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
dostum selam
bu monitörü kullanıyorum yanlış saymıyorsam 5 ay süre oldu
görüntü açısından hiçbir sorun yok
garanti olarak da ilgileniyorlar ben 1200 Türk lirasına almıştım ve o zamanlar en ucuz monitördü 144 hz de lakin şuan alternatif olarak 100 150 200 TL fazlalarına çok çok daha iyi markaların monitörleri var

ben şuan kendi monitörümü satıyorum çünkü özellikleri tatmin etmiyor örnek vermek gerekirse
yukarı aşşağı sağa sola hareket etmiyor be pivot ayarı vs yok monitör bir biblo gibi sabit duruyor benim boyum uzun olduğu için yükseltemiyorum altına cisimler koymak zorunda kalıyorum bu çok can sıkıcı
ikinci olarak üzerine güneş vurunca çok az da olsa görünmüyor onun için beni bi tık rahatsız etti

ben şuan için önermem almanı
knk bi kaç tane sorum olucak

1. boyun kaç
2. bende duruma bağlı kitap koyabilirim çok sağa sola döndürmüyorum monitörü
3.bütçem biraz kısıtlı o yüzden bu fiyatı çok aşmicak bi monitör önerebilir misin black friday de büyük indirimler olursa black friday dende alabilirim

bi de benim odam ışık almıyo hiç o yüzden görme konusunda sıkıntı yaşicağımı sanmıyorum

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,971