Ne gibi bir kararma? Foto atabilir misin?Arkadaşlar 3-4Gün önce James Donkey 144hz 1ms monitör aldım lakin valoranta girdiğim vakit fareyi çevirdiğimde kararma yapıyor sebebi nedir bir çözümü var mıdır?
Knka kararma dediğim şöyle hani şimdi fareyi çevirirken 144hz de yırtılma olmaması lazım ama varNe gibi bir kararma? Foto atabilir misin?
ekran kartınızın uyumluluğunu destekleyen yırtılma teknolojisi var mı ? freesync veya g sync ?Knka kararma dediğim şöyle hani şimdi fareyi çevirirken 144hz de yırtılma olmaması lazım ama var
Freesync var ama ekran kartı gtx 1650ekran kartınızın uyumluluğunu destekleyen yırtılma teknolojisi var mı ? freesync veya g sync ?
Freesync açık olup olmadığını kontrol ettin mi?Knka kararma dediğim şöyle hani şimdi fareyi çevirirken 144hz de yırtılma olmaması lazım ama var
Açtım aynıFreesync açık olup olmadığını kontrol ettin mi?
Dostum o zaman monitörü yeni aldığın için vakit kaybetmeden garantiye göndermeni öneririm.Açtım aynı
İade etmeyi düşünüyorumDostum o zaman monitörü yeni aldığın için vakit kaybetmeden garantiye göndermeni öneririm.
Kanka sistem daha yeni herşeyimyeninaldımhz ayarları eski monitöründeki gibi kalmış olabilir ona bakmayı dene