Neler Yeni

Yeni monitör aldım oyun oynanmıyor berbat hissettiriyor

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,487
İsim
Çağatay

İnce hesap üzerinden birkaç gün önce James Donkey Epic E10 23.8″ 180Hz 0.5Ms VA Panel Gaming Monitör satın aldım. Valorant’a berbat oyunlardaki sarhoşluk efektini yaşıyorum. Bu bir ayarla alakalı mı yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim. Ona göre monitörü iade edeceğim.Alıntıyı görüntüle

Üretilmiş en leş monitörlerde zirveye oynayabilir bu nasıl bir görüntü ya kör eder insanı. Bütçene uygun bu monitörü alabilirsin.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
İade et gitsin.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,860
İsim
Orkun
İade et direk, IPS panel tercih etmeni öneririm.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Asus için sync özelliklerini açınca ghosting yapan ayarlar otomatik kapanıyor
Ghosting yapan bir ayar diye bir ayar yok. FreeSync/G-sync açınca genellikle overdrive, strobe gibi ayarları kitler. Overdrive tepki süresini hızlandırarak ghostingi azaltır. Ancak bu ayarın ayarlanamaz olması çalışmadığı anlamına da gelmez. Strobe'un ise bu tarz monitörlerde ghostingle pek alakası yoktur.

Kaldı ki böyle bir ayar olsaydı dahi Asus için özel olmazdı.

enginer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Engin
Ghosting yapan bir ayar diye bir ayar yok. FreeSync/G-sync açınca genellikle overdrive, strobe gibi ayarları kitler. Overdrive tepki süresini hızlandırarak ghostingi azaltır. Ancak bu ayarın ayarlanamaz olması çalışmadığı anlamına da gelmez. Strobe'un ise bu tarz monitörlerde ghostingle pek alakası yoktur.

Kaldı ki böyle bir ayar olsaydı dahi Asus için özel olmazdı.
Gayet ayar var. Asus da var, Samsung da var. Bilmediğiniz şeye ordinaryus gibi ahkam kesmeyin. Bazı ayarlar görüntü kalitesine önem verir bazı ayarlar tepki süresini önceler. Orada tabii ki ghosting ayarı yazmaz ama ghostingi en aza indirmek için doğru ayarları yapmak gerekir.

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gayet ayar var. Asus da var, Samsung da var. Bilmediğiniz şeye ordinaryus gibi ahkam kesmeyin. Bazı ayarlar görüntü kalitesine önem verir bazı ayarlar tepki süresini önceler. Orada tabii ki ghosting ayarı yazmaz ama ghostingi en aza indirmek için doğru ayarları yapmak gerekir.
Ne anlattığimı dahi anlamayacak kadar bilmiyorsun. Açiklardım ama üslubundan dolayı açıklamıyorum.

Zexius

80+ Bronze

İnce hesap üzerinden birkaç gün önce James Donkey Epic E10 23.8″ 180Hz 0.5Ms VA Panel Gaming Monitör satın aldım. Valorant’a berbat oyunlardaki sarhoşluk efektini yaşıyorum. Bu bir ayarla alakalı mı yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim. Ona göre monitörü iade edeceğim.Alıntıyı görüntüle

İade edin ama herhangi bir şekilde sorundan bahsetmeyin cayma hakkınızı kullanmak istediğinizi ve monitörden memnun kalmadığınızı belirterek iade edin
Mesaj otomatik birleştirildi:

İade edin ama herhangi bir şekilde sorundan bahsetmeyin cayma hakkınızı kullanmak istediğinizi ve monitörden memnun kalmadığınızı belirterek iade edin
Bu arada incehesap iade konusunda adamın biraz canını sıkabilir bol şans

cmsvrm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cem Savrum
İade sürecinde sıkıntı çıkartırlar mı acaba
Hocam hiç çözüme uğraşma, direk iade et. Bütçene göre LG monitör de bakabilirsin. Asus TUF serisinde çok şikayet oluyor. Benim önerim LG monitör. Sorduğun soruya gelecek olursak, internetten yapılan alış-verişlerde (uzak mesafe sözleşmesi gereğince) 14 gün içinde iade hakkınız vardır. Sorun çıkartamazlar. İade öncesi siteden form dolduracaksınız tahminimce. Bu formda sorunu detaylı belirtin, site istiyorsa soruna dair fotoğraf ve video da yükleyin. İadede en önemli nokta, kutudan ne çıktıysa aynı şekilde iade etmenizdir. Mümkünse ambalajlarını bile kutuya koyun. Bu şekilde iade yaparsanız kesinlikle geri alınır. En ufak bir şey kayıp olursa, işte o zaman sorun yaşayabilirsiniz. Eğer 14 günü geçtiyse geçmiş olsun. O zaman teknik servisle uğraşmak zorunda kalırsınız.

CafHere

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Tayfun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada incehesap iade konusunda adamın biraz canını sıkabilir bol şans
İade talebime cevap bile vermediler beklemedeyim

Top Bottom