Neler Yeni

James Donkey Rs2 3.0 dongle bağlantısında sorun çıkarıyor

Cisseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serkan Selçuk
Merhaba arkadaşlar klavyeyi geçen hafta 2. el az kullanılmış olarak satın aldım. Tam olarak şöyle bir sorun mevcut. Dongle bağlantısında basılı tuttuğum bir tuş ara sıra elimi çekmişim gibi bırakıp yeniden işleve geçiyor. Keytest.vn adlı sitede de test ettim. Örneğin geçen gün Valorantta spike çözemedim sürekli bas çek yaptığı için, sonrasında Bluetooth ve kablo ile bağladığımda bir sorun yaşamadım sorunun dongle adaptöründen olduğunu düşünüyorum. Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nelerdir? Garantiye yollamadan bir çözüme kavuşur mu? 1.5 yıl garantisi mevcut, fakat fatura benim adıma değil ürün de İncehesap'tan alınma daha önce faturası adınıza olmayan bir ürünü garantiye gönderdiniz mi? Garantiye göndermeden çözebilirsem benim için çok iyi olur.

nawpor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
sezer ser
fatura önemli değil eğer onarılabiliyorsa veya değişimse. ama para iadesi çıkarsa sıkıntı , ödeme yapılan hesaba yolluyorlar parayı.

Cisseko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serkan Selçuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fatura önemli değil eğer onarılabiliyorsa veya değişimse. ama para iadesi çıkarsa sıkıntı , ödeme yapılan hesaba yolluyorlar parayı.
Ürün stokta yok değişim isteseler de olmaz diye düşünüyorum. Aldığım kişi de yabancı değil ama iade alır mı bilmiyorum etmek de istemiyorum açıkçası. Ürünün son fiyatı ile fatura bedeli arasında fark var ben aldığım kişiye iade etsem o kişi de incehesapa iade etse zararda oluyor, o yüzden kabul etmez. Acaba incehesap'a mail atsam dongle yollar mı daha önce bu tarz bir desteği olmuştu ama aynı model olmasına rağmen o dongle bu klavyede çalışır mı kafam çok karıştı.

Top Bottom