Terorist zannederlermi2 sene önceki anım geldi aklıma, Ehliyetsizdim ankaradan kayseriye giderken kayseri girişinde çevirme vardı ve bende panikleyip bir araca arkadan vurmuştum neyse ki öndeki aracın sürücüsü farketmedi tampona dokundurdum birazcık fren mesafesi yetmedi. Sonra polisler önümdeki aracı çevirdi ben devam ettim sakin bir şekilde. Beni değil de önümdeki aracı çevirmeleri çok şanslıymışım ya gusül almıştım iyiki.
Terorist zannetseler zaten emin ol arkanda o jandarmaların hepsi senin peşine düşmüştü. Büyük ihtimalle seni döndü sandı. Üstelik ben ehliyetsiz 1 kere jandarmaya takıldım ve sadece kimlik istedi. Jandarmalar genellikle kimlik ister ama eğer jandarma trafik değil ise.Yani pek bir şey olmaz ehliyetimin olmadığını bilmiyorlar ama beni terorist zannedebilirlermi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Terorist zannederlermi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde anneme babama söyiyimmi olayı
İnşallah öyledir buraya yarın yazacam ceza geldimi veya arabayı durdurdularmı diye sağolun arkadaşlarTerorist zannetseler zaten emin ol arkanda o jandarmaların hepsi senin peşine düşmüştü. Büyük ihtimalle seni döndü sandı. Üstelik ben ehliyetsiz 1 kere jandarmaya takıldım ve sadece kimlik istedi. Jandarmalar genellikle kimlik ister ama eğer jandarma trafik değil ise.