Neler Yeni

Jandarma çevirmesinden kaçmak

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
Kanka geçen gün bu olayı yüramda yaşadım sıçrayarak uyandım kolay gelsin sana

Lethrenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Samet Çınar
2 sene önceki anım geldi aklıma, Ehliyetsizdim ankaradan kayseriye giderken kayseri girişinde çevirme vardı ve bende panikleyip bir araca arkadan vurmuştum neyse ki öndeki aracın sürücüsü farketmedi tampona dokundurdum birazcık fren mesafesi yetmedi. Sonra polisler önümdeki aracı çevirdi ben devam ettim sakin bir şekilde. Beni değil de önümdeki aracı çevirmeleri çok şanslıymışım ya :D gusül almıştım iyiki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
emre erden
Yani pek bir şey olmaz ehliyetimin olmadığını bilmiyorlar ama beni terorist zannedebilirlermi
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 sene önceki anım geldi aklıma, Ehliyetsizdim ankaradan kayseriye giderken kayseri girişinde çevirme vardı ve bende panikleyip bir araca arkadan vurmuştum neyse ki öndeki aracın sürücüsü farketmedi tampona dokundurdum birazcık fren mesafesi yetmedi. Sonra polisler önümdeki aracı çevirdi ben devam ettim sakin bir şekilde. Beni değil de önümdeki aracı çevirmeleri çok şanslıymışım ya :D gusül almıştım iyiki.
Terorist zannederlermi

Birde anneme babama söyiyimmi olayı

Lethrenn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Samet Çınar
Yani pek bir şey olmaz ehliyetimin olmadığını bilmiyorlar ama beni terorist zannedebilirlermi

Terorist zannederlermi

Birde anneme babama söyiyimmi olayı
Terorist zannetseler zaten emin ol arkanda o jandarmaların hepsi senin peşine düşmüştü. Büyük ihtimalle seni döndü sandı. Üstelik ben ehliyetsiz 1 kere jandarmaya takıldım ve sadece kimlik istedi. Jandarmalar genellikle kimlik ister ama eğer jandarma trafik değil ise.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
emre erden
Terorist zannetseler zaten emin ol arkanda o jandarmaların hepsi senin peşine düşmüştü. Büyük ihtimalle seni döndü sandı. Üstelik ben ehliyetsiz 1 kere jandarmaya takıldım ve sadece kimlik istedi. Jandarmalar genellikle kimlik ister ama eğer jandarma trafik değil ise.
İnşallah öyledir buraya yarın yazacam ceza geldimi veya arabayı durdurdularmı diye sağolun arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,195
Üyeler
161,406
Son üye
Cenk_Tr
Top Bottom