Evet bir arkadaş aldı hesabı kapandı sonra mail attı hesabı geri açıldı kargolandı
Teşekkür ederim deneme yanılma yoluyla öğrenicez o zaman bi imkan varAlabilen oldu diye biliyorum ama banlanan da oldu.
Herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı hocam yaşadıysanız nasıl çözdünüzben aldım, msi gamingx 3060, 5 günde geldi kart, 87bin yen
Vergi gümrük vs bir sorun cikti miben aldım, msi gamingx 3060, 5 günde geldi kart, 87bin yen
Benim 3 kez banlandı kredi kart ve ekstremi ve kimliğimi çekip atmama rağmen kabul etmediler ürünü aldıktan 5 dk sonra engelliyorlar 4. Kez yeni hesap açtım müşteri hizmetleri ile konuştum kısaca yapacak bir şey yok diyorlar son kez deneyeceğim bende ama çok iyi fırsatları değerlendiremedim rtx 2070 super i 4260 liraya almıştım 10 gün sonra geliyordu hemde çok sinir olmuştumBi kaç kere gördüm hesabı banlıyor diyorlar da alabilen oldu mu ona göre sipariş vericem
Evet bende an itibari ile vazgeçtim bir şekilde ucuza denk getirsek bile bozulursa muhattap olacak kimse yok riskli işBenim hesabı banladılar. Şahsen uğraşamam orayla. Zaten garantisi de geçerli değil.
Hocam linkini atabilir misininiz 6700xt'nin?Rahat 10 kere denedim. Banladilar. Ekstre felan atmama rağmen alamadim. 5.800 e 3060 gaming x alacaktım. Neyse 6100 e Amazon global garantili 6700 XT aldım daha iyi oldu vermedikleri.