Neler Yeni

JBL 760BT alınır mı?

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Yusuf Karakaya
Dolaptan birisiyle anlaştım ve 1100TLye tamam dedi, sıkıntı çıkarsa iade de kabul ederim dedi. Kulaklık nasıldır, ses seviyesi ve bass seviyesi nasıldır, sesi anker q10 veya q30 a kıyasla nasıl, lütfen yardım eder misiniz?

kırmızışarapp

80+ Silver
Q10 baya övülen bir kulaklıktı fiyatına göre ama nedense 2k gibi saçma fiyata satılıyor. Normalde 600tl. Aralıkta denk geldim hepsiburada da. Q30 kadar iyi midir bilemem ama JBL kaliteli bence temiz ürünse tercih edebilirsiniz. Ben bu tip şeyleri hijyen açısından sıfır alıyorum. Dezenfekte edin aldığınızda iyice. Some turkey problems...

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,166
İsim
Yusuf Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Q10 baya övülen bir kulaklıktı fiyatına göre ama nedense 2k gibi saçma fiyata satılıyor. Normalde 600tl. Aralıkta denk geldim hepsiburada da. Q30 kadar iyi midir bilemem ama JBL kaliteli bence temiz ürünse tercih edebilirsiniz. Ben bu tip şeyleri hijyen açısından sıfır alıyorum. Dezenfekte edin aldığınızda iyice. Some turkey problems...
Hocam q10 almıştım ama sesi o kadar azdı ki geri sattım, ondan sordum, adam zaten sıkıntı olursa iade kabul ederim dedi o yüzden güveniyorum

kırmızışarapp

80+ Silver
Hocam q10 almıştım ama sesi o kadar azdı ki geri sattım, ondan sordum, adam zaten sıkıntı olursa iade kabul ederim dedi o yüzden güveniyorum
Q10 baya övülüyordu aslında şaşırdım. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bu gibi platformlarda bir şey alırken rahat olabilirsiniz ama satarken dikkat edin. Çünkü dolandırılma ihtimaliniz var...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence fiyatı iyi alıp deneyebilirsiniz. En kötü iade edersiniz.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,539
İsim
Oğuz Oğuz
q10'un yeni modeli çıktı. Eski model artık üretilmediği için saçma fiyatlarda.

kırmızışarapp

80+ Silver
Top Bottom