frknhrmnc
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 225
Peşin fiyatına üç ay taksitle. Geçen 4300e almıştım daha da düşmüş.
MediaMarkt JBL FLİP 7
MediaMarkt JBL FLİP 7
piyasa fiyatından biraz daha ucuz ancak bunun yerine qcy , lenovo , tronsmart gibi markaların da aynı güce sahip ürünleri var gayet de kaliteli özellikle 6-7 yıl önce felan tronsmartın 40w bt hoparlörünü almıştım hala ilk günkü gibi kullanıyorum hiç bir sorunu yok üst düzey bi kalitesi varİhtiyacım var mı bilmiyorum ama diyat cazipse alabilirirm
güzel fiyat, bi alt modeli 4500 e satılıyor. bu üst model olmasına rağmen fiyat iyiİhtiyacım var mı bilmiyorum ama diyat cazipse alabilirirm
Denk gelse alsan iyimiş ama o zamanlar bu fiyata düşmemişti keyifle kullan kardeşim ahım şahım fark yok bence.ben mal gibi flip 6 yı 4500 e almisim onu fark ettim, 13 haziranda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güzel fiyat, bi alt modeli 4500 e satılıyor. bu üst model olmasına rağmen fiyat iyi
değmez miiyi fiyat ama stereo değil mono, bunu bilerek alın
mono sesi sorun etmeyecek için değer yurtdışı fiyatından bile uyguna geliyor çünkü 110 dolar kendi sitesindedeğmez mi
El kadar hoparlörde stereoyu nasıl anlayacaksınız, mono olması bir eksi değil aksine daha iyi ses vermesini sağlıyor.iyi fiyat ama stereo değil mono, bunu bilerek alın